Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

secc perc alatt megtaláltam [#eljen]

dezsoe

Itt is van pár gondolat szintén az angol fórumon a főorsó enkóderrel kapcsolatban.

Autotec1

Lassan eltelt egy hónap, hogy szalad az idő

Autotec1

ium8w94xp

Azt hittem valami okosat fogok olvasni az új bejegyzésben. Akkor a naptáramat kidobjam?

Barna Tamás

UCCNC eszterga G76 770 1/min fordulaton:
Poliamid
https://youtu.be/uNd9YQ-Elhk

svejk

vadember

[#eljen] Az ilyen műanyag mdb átmérőzését, bentről kifelé szoktam esztergálni. Többnyire letolja a végén a forgácsot, nem gyűlik össze a mdb-on.

TROMF22

Folyamatosan szurkoltam annak a kiálló fúrónak. Aztán közben rájöttem, hogy az a "közbetét" pót tokmány - kisebb átmérőjével - valószínűleg csak az ő megmenekítését szolgálja.

Barna Tamás

Igazábol nem a fúró megmentése végett hanem mert az E2N főorsólya 25-ös az anyag meg 25,5-ös kellet hogy egy kicsit nagyobb legyen az előgyártmány hossza . Arréb is rakhattam volna a fúrót de így is pont elfét.

Barna Tamás

Az sem hülyeség , én a visszahúzást választottam így nem volt folyóforgács amit fel tudott volna csavarni érdemben.
Legközelebb kipróbálom .

dezsoe

Kedves UCCNC-használók!

Ha tetszik a szerkezet, akkor egy pár szavazattal támogassátok meg Varga István alkotását! Szerda délig lehet szavazni ezen a linken. A gépet Debrecenben láthatta, aki ott volt tavasszal:

A felhasználói felületről egy kép:

x9t4zdzn3

Autotec1

iroti

Sziasztok,

Edgecamhez működő UCCNC Post Processort tud valaki? Mindenféle Mach3 PP vel próbálkoztam, de eddig nem sok sikerrel, hibás és ismeretlen kódokat generál.