Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

Van egy tippem : Debrecenben elő fognak rukkolni vele  ( nincs semmi infóm ez csak egy megérzés )

sarktibsi

Nekem is van egy gyári cnc esztergám ( vezérlöhibás ) ara vár , hogy történjen valami remélem az idén már dolgozni fogok rajta.

Autotec1

Ha mégsem, akkor veszek egy kínait (ugyanitt vezérlő eladó türelmeseknek)

kr97pwss2

Sziasztok, a hétvégi találkozón szeretnénk bemutatni működés közben az UCCNC eszterga vezérlőjét. Az alábbi videóban egy kis ízelítő a működéséről:
Eszterga

Nagy szeretettel várunk a találkozón minden kedves érdeklődőt!

sarktibsi

Gratula. Nekem nagyon tetszik elég gyorsnak tűnik.

Lesz benne sok-sok M-kód rengeteg sok mindent kellene ki-be kapcsalgatni.

frob

már látom a következő két évben mindenki sakkbábukat fog gyártani :)  
nagyon szuper lett!!!
Jöhet a funkció lista! :)

Autotec1

remélem szombatra összeraktok valami ütősebben, mert ez siralmas, kár volt a filmért

Barna Tamás

[#taps][#taps][#taps][#taps][#taps][#taps][#taps][#taps][#taps][#taps][#taps][#taps][#taps][#taps][#taps][#taps]
Mikor rakjátok fel ?
Sajna nem leszek itthon, nem tudok elmenni Debrecenbe a találkozóra ,de ha lesz bemutató ott utánna tesztelhetünk mi is ?
Addig is megosztom veletek én hol tartok az esztergával:https://youtu.be/LokKLFXhEPI

Autotec1

dezsoe

Mindig öröm látni a sugárzó pozitív hozzáállást! Hegedülnie kéne? Vagy mi lenne ütősebb? Mit szűrtél le a videóból, ami ilyen lelkes fikázásra késztet anélkül, hogy tudnád mi történik a felvételen? Tényleg kíváncsi vagyok. [#nemtudom]

svejk

Én meg viszek szombaton pár Hirth fogazású tárcsát, hátha kedvet kap valaki mini revolverfej gyártására. :)
Ugye a rev. fejnek ez a lelke.

Autotec1

Alap egy menetvágás, egy szerszámcsere, egy fúrás, egy rádiusz, de nem egy éles késsel hanem egy szép nagy rádiusszal, hogy látszódjon a kompenzáció, ha van.

KoLa

Gratulálok! [#eljen]
Az eszterga vezérlő felületről egy képet megnéznék!
A videón sajnos elsiklik a kamera a lényegről!

KoLa

Dugulj már el!
Nem kell most azt ráhúzni amit minden cnc esztergályos tud!
Itt arról van szó hogy a programozók majd szombaton bemutatják az új cnc eszterga vezérlő programjukat!
Majd ott a helyszínen kérdezhetsz!

Autotec1

Véleményt formáltam, szabad? De ahogy látom belőled, meg kiszabadult  a kultúra, amit csak képeken láttál a kisegítőben.