Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

hunfzwse

Jó napot t. fórumozók.
Segítséget kérnék, PC-t cseréltem, egy win10-es op-al egy jobb gépet kapott az UCCNC vezérlőm. Sikerült is nagyjából, el is indul de csak demo módban. Profilt is átmentettem, az is rendben, csak nem látja az UC300-at. Licence is a helyén, de csak nem akar rendesen menni. A kék led nem világít a panelen. Próbáltam cserélni usb portot is. A telepítő azt mondja, hogy kérni fogja a mozgásvezérlőt, és automatikusan telepíti a drivert. De nem kéri. Már újra is kezdtem a telepítést, és semmi.
Köszönöm a segítséget előre is.

designr

Az új gép ill a vezeték megfelelő..? Tudja az auto cross-t?

hunfzwse

Hát ez most új nekem. Az az USB vezeték van ami a másik gépen volt. Minden más USB kütyü működik, az UC100 és az UC300 az nem, minkettőt próbáltam. Az auto cross-ról még nem hallottam.

designr

Nem irtad hogy usb-s..azt hittem ethernetes..ott van hogy válogat a gép..nem mindegy a lan vezeték tipusa..

dtb

A mai gépeken már az ethernet port nagy része auto detect móddal ellenőrzi, és beállítja a vezeték típusát, ugyanez igaz a routerek/switchek nagy többségére is.

hunfzwse

Ja, azt nem írtam. Azóta elég sokat szenvedtem vele, nem megy. Amikor rádugom az USB-t, jelzi, hogy észrevette. Próbáltam a drivert újra ráereszteni, kiírja, hogy ok. Elvittem a laptopomhoz az UC100-at, azon megy . Leírásban nem találok semmit ami hasznos lenne. Legfeljebb visrosszakom a régi PC-t aztán hátha megoldódik...

hunfzwse

Jó reggelt!
Ma megpróbáltam az egyik laptopomra feltelepíteni az UCCNC-t és ott is ugyanez az eredmény. Ezen Win7 64 bit van, és UC100-al próbáltam. Egy másik laptopomon Win7 32 bit van, ott fut, igaz egy régebbi, 1,5 éves telepítés van.

hunfzwse

Köszönöm, megoldódott.

nagysam

Esetleg elárulnád, hogy mi volt a megfejtés?

j3cx5jtk6

Sziasztok!

Kérdés, szerintetek tudom vadul hangzik- de uc analog bemenetre lehetne kötigélni plazmavágó fesz osztó utáni kimenetet- mármint ami illeszkedik hozzá értelemszerüen.
//Elvileg nem zajos//

THC kiváltás a cél, ha a gép tudja, meg ugye uc5441 et használnék uccnc vel- vagyis az már rég megvan, akkor nem vásárolgatnék ilyen-olyan külső eszközöket. /proma meg társai/

Vagy inkább csak a kis / nagy ív jelet adagoljam bemenet szinten és kész?![#conf]

Annyira köszi a válaszokat előre is![#worship]

dezsoe

Szia!

Elég egyéni a magyar fordítás... [#falbav] Ha jól értelmezem, akkor benne van egy THC, csak rá kell kötni az 5441 bemeneteire. Van egy eredeti linked, hogy ne kelljen keresgetni? Elolvasnám a nem lefordított szöveget.

TBS-TEAM

Egy feszültség osztó van benne mely 1:20, 1:30, 1:40, 1:50 osztást lehet kiválsztani.
Max: analóg kimenet 18V (1:20=360V)
Nincs beépített THC.
József

dezsoe

De akkor mi a 10-11 és a 13-14 láb?

j3cx5jtk6

Neked van szerintem is igazad dezsoe.

http://www.iweld.hu/index.php?p=termekreszlet&id=6280

Csak inkább kérdezek, hátha láttatok hasonlót.

Ott a használati utasitásra katt. nekem is az jön le, hogy 1:20 a gyári DIP kapcs és akkor max 18V de nem tom most mi.[#conf]