Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

dezsoe

Lehet, hogy én is megpróbáltam már kivárni és ezért emlékszem? [#zavart2] [#nevetes1]

Bocs

s5f8tmfv3

Sziasztok!

Van valakinek tippje hogy a Cncdrive-os fiúkat hogyan lehet elérni?
A telefon nem kapcsolható.
Köszi!

dezsoe

s5f8tmfv3

Szia!

1. Adott egy UC100 és UCCNC páros. Az UC100-at eladnám.
A vevőnek szüksége lesz valami licenszre vagy elég a letölthető driver?
2. Ha vennék UC400ETH-t ahhoz újra kell UCCNC licenszet vennem vagy működni fog a régivel? Jól látom hogy a webshopban jár hozzá Dsub kábel? Ethernet kábelt miért nem találok ott?

dezsoe

1. A licenc a mozgásvezérlőhöz van kötve, tehát ha eladod az UC100-at, akkor semmit nem tudsz csinálni a licenccel. Akkor már érdemes eladni az UC100-zal együtt.

2. Az előzőekből következik, hogy igen, venned kell hozzá licencet. Ha a CNCdrive-nál veszed az UC400-at, akkor tudtommal jár hozzá a kábel is. Ehternet kábelt bárhol kaphatsz és rengeteg hosszban árulják, kár lenne külön készletet tartani belőle (szerintem).

s5f8tmfv3

Úgy érted az UC100-at az UCCNC-vel együtt?

s5f8tmfv3

Az UC100 nem használható Mach3-al és driverrel?

Devecz Miklós

Dehogynem, én is így használom.

UC100+driver+Mach3.

s5f8tmfv3

OK, szuper.
Ha viszont vennék egy uc400ETH-t akkor a jelenlegi UCCNC-m nem fog működni vele csak ha veszek újat?

dezsoe

Az UCCNC licenc a mozgásvezérlő gyáriszámához van kötve. Tehát, ha eladod az UC100-at, akkor az UC100 nélkül semmit nem tudsz csinálni a licenceddel, míg az eladott UC100-hoz a vevő vehet új licencet, ha UCCNC-vel akarja használni. Ezért írtam, hogy érdemes egyben eladni.

Az UC400, mivel más a gyáriszáma, nem fog működni az UC100-hoz való licenceddel, így ahhoz venned kell egy licencet.

Van tehát egy plusz licenced és venned kell egy másikat.

Devecz Miklós

Ez viszont tényleg így van.
A licenc az UC100-hoz van kötve.
Ha a későbbiekben UCCNC licencet akarsz használni, akkor újra meg kell venned, ha nem, akkor van egy felesleges licenced.

Devecz Miklós

Amatőrnek szántam. [#wave]

s5f8tmfv3

Oh, ez így felettébb kellemetlen szitu.

s5f8tmfv3

Köszi, világos. Azt hittem ha már van UCCNC licenszem akkor bármelyik mozgásvezérlőhöz jó, de nem.