Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

istvan58

na akkor röviden:
mit mentsek el mielőt telepítem az új verziót?
az sff fajlt, a képeket tertalmazó mappát, és még?

istvan58

még annyi hogy ha lementek mindent amit változtattam és azokat töltöm be akkor lehet lemeradnak olyan ujítások, plusz gombok amik be lettek vezetve?

dezsoe

A legegyszerűbb, ha az egész UCCNC mappát elmented, mert akkor bármit elő lehet szedni később. A módosításaidat úgy kéne az új verzióba átvezetni, hogy később már ne kelljen vacakolni vele. Úgy látom, hogy van mappád a cnctárban, ha oda felmásolod egy tömörített file-ban az egész UCCNC mappádat, akkor átbütykölöm neked. (Hamarabb megcsinálom, mint ahogy minden részét elmagyarázom, pláne írásban... [#email])

istvan58

Köszi,

lehet majd élek a lehetőségel ha nem boldogulok.

dezsoe

dezsoe

Örömmel jelentem, hogy egy nappal az 1.2114 verzió kiadása után már találtam is egy hibát a LightBurnLoader plugin-ban. Éppen csak a paramétereket nem lehet beállítani, ha még nem volt sikeres mentés. Persze, elmenteni meg nem lehet, amíg nincs sikeres beállítás... [#falbav]

Javítottam, a LightBurnLoader plugin innen letölthető.

Kicsomagolás után az UCCNC\Plugins mappában a LightBurnLoader.dll-t kell felülírni a letöltöttel.

Szabó Zoltán

Már megvásároltam az UCCNC több vezérlőkártyáját. Meg is vagyo elégedve velük. De a 100-asból szeretnék még venni egyet. Éerdeklődöm most a találkozó kapcsán lenne lehetőség rá mint korábban más találkozókon, hogy ha veszek vezérlőt akkor a szoftvert kapom hzzá. Ha ez lehetséges szeretnék venni ismét! De sajnos Békéscsabáról nem valószínű hogy eljutok oda. postázva szeretném.
Köszönettel: Szabó Zoltán

svejk

Én is beneveznék egy ilyen akcióba! [#finom]

zt2c4wh9

Kedves HobbyCNC találkozó látogatók!

Bárki aki a találkozón bármilyen CNCdrive mozgásvezérlőt (UC100, UC300ETH-5LPT, UC400ETH, AXBB-E) rendel dezsoe (Szentkereszty Csaba) kollégánknál nekik ajándék UCCNC szoftver license kulcsot küldünk.
Az akció kizárólag a találkozó idején személyesen leadott rendelésekre érvényes!

Üdv, A CNCdrive csapata

svejk

Az I/O setup-ban az "Attach JRO to MPG" pipával mit és érünk el pontosan?

dezsoe

svejk

dezsoe

Úgy valahogy. :) Nem tudom, nincs benne a doksiban és Balázs sem emlékszik rá, de benne volt már a legkorábbi verziókban is.

svejk

Azt szeretném kérdezni, hogy van-e különbség működésbelileg, sebességileg az alábbiak közt:

- I/O setup-ban valamelyik bementet az E-stophoz rendelni
- I/O trigger/ Input trigger ablakban valamelyik bemenetet az 513 ResetOff funkcióhoz rendelni

svejk