Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

dezsoe

Ennyire kretén a Fusion sem lehet. Biztos, hogy be lehet állítani, hogy hol kezdje/fejezze be, mert ez még csak nem is gépi koordináta.

dezsoe

Esetleg kérdezd meg a [#t237#]-ban.

gcu93g9if

Én is úgy gondolom, hogy beállítás kérdése lesz a dolog.

Autotec1

dezsoe

[#eljen]

Ötletes a szerszámtár! Azért van a felső fordítva, mert így kevésbé rezonál a torony tetején?

Autotec1

nem volt ebben a méretben balos késem, érdekes de nem rezonál, teszteltem 4000- fordulaton (a videón 2000) simán vitte, de melegedett az egyik főorsó csapágy

dezsoe

Ez sem egy elhanyagolható szempont. :)

gaben

Szia,

én az elejétől kezdve a Fusion post library-ból letölthető UCCNC posztprocit használom és eddig még nem volt vele gond.
Illetve a múltkor nekem is ezt csinálta, de újraindítás után már nem volt gond.

gcu93g9if

és változtattál valamit a post processor beállításoknál? Vagy mindent hagytál az alap beállításon?

gaben

Semmit, nekem teljesen frankó.

j3cx5jtk6

Üdv.

Clearance height? ott a legjobb emlékeim szerint lehet az hogy g53 vagy g28 legyen vagy egyáltalán legyen e.

Aspire jol megcsinálja igen az azonnal megemeli és utána megy ide oda és a végén is folemeli..

gcu93g9if

mach3 post processzornál igen, G53 vagy G28 vagy "Clearance height".

uccnc post processornál G53 illetve "Clearance height" a választható lehetőség.

Szerintem nálam itt volt a probléma, hogy G28 vagy G53 volt kiválasztva amikor próbálgattam, aspire meg szerintem úgy generál mintha itt a "Clearance height" lenne kiválasztva.

Ha jól gondolom akkor a sima "Clearance height" kiválasztása esetén az érték az lesz mint ami meg van adva a setup-ban a "Clearance height"-nál.

j3cx5jtk6

Aummm-őő, ja fejből nem megy annyira, de emlékszem valami volt már nekem is ilyen.
Meg amugy simán probálom általában, de szerintem az elején, végén legyen kiemelés /nekem ütközés bajaim voltak ez miatt, leszórítót telibeverni... /
De simán hozányúltam már többször is postprocesszorhoz, vagyis én élvezem, kiváncsi vagyok, hogy mit muvel ha belepiszkálok.

j3cx5jtk6

Gondolom ezt használod?

gcu93g9if