Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

dezsoe

Amennyire még tudok gondolkozni, igen. De úgyis meglátod, ha megkapja a tápot. Majd írj az eredményről, én most ledőlök.

2dbfy8y

Köszi.
Én is.
Mindjárt kelek, megyek melózni. [#nevetes1]

2dbfy8y

Reggel volt 2 percem ránézni.
Tényleg nem adtam neki 12-24 tápot.
Délután kipróbálom.

dezsoe

2dbfy8y

Köszi.
Tényleg igazad lett, kapott 12v-ot és működik is.
Csak egy végállás kapcsolóba került.
Lejárásnak a -5 helyett simán ötöt írtam.

dezsoe

Gondoltam. :) Messze volt a reset gomb? :)

2dbfy8y

Nem volt időm megijedni.
Csak azt hallottam, rotyog a kapcsoló.
Én meg vártam, hogy vissza jár. [#nevetes1]
Van ilyen. De jó lett, az a lényeg.

eduard

Köszönöm, kipróbálom.

2dbfy8y

Szia!
Arra létezi megoldás, hogy az előtolást mondjuk egy potival lehessen szabályozni?

TBS-TEAM

UCCNC kezelési leírás 25-26 oldal. Igen.
József

dezsoe

Mondjuk az sem baj, ha a mozgásvezérlőn van analóg bemenet. Most hirtelen nem találtam utalást, hogy milyen is van neki. :)

2dbfy8y

Ahogy nézem ez a főorsó pwm szabályzása.
Én az overide előtolás szabályzására gondolok.
Billentyűzeten be tudtam állítani gombokra, de potival lenne az igazi. Az ember már hozzá szokott az ipari gépeknél. [#nevetes1]

2dbfy8y

TBS-TEAM

FRO 26 oldal alja. Előtolás.
Persze analóg bemenetnek lenni kell a kártyán.
József

TBS-TEAM

UC100 nincs analóg be.
József