Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

TBS-TEAM

Ha hozzá adod a kábeleket 1400.-
Rögtön megtakarítottál 511.-Ft-ot.[#csodalk] nem egy szoftware ára az biztos.

A Combo 2 még roszabb a helyzet ott buksz 189.-Ft-ot.[#conf]
József

Autotec1

TBS-TEAM

Nem jól értelmezzük + ajándék software.
Kapsz ajándékba valamilyen meglepi software-t.[#eplus2]
József

Autotec1

Meglepinek egy mach 3 50 ért
Úgy jó

kaqkk007

Tényleg nem jól értelmezitek ! Az uc300-400 egy hardver amit megveszel ehhez van saját szoftver (UCCNC néven  amit ajándékba adnak hozzá (a mach3 csak- használható a vezérlőhöz ami nem sok vezérlőről mondható el hogy a saját szoftverén kivűl még másik programmal is működne)

kaqkk007

Az ajándék szoftver kezdőképernyője ott van a képen amit betettél (és sajnos csak egy 20 as-t spórolsz ha így vásárolod meg) https://shop.cncdrive.hu/termek/80-mach3-szoftver-lisence2

dezsoe

Szó nincs semmilyen Mach3-ról, az csak egy tréfa volt pár hozzászólással hamarabb. Ha jól emlékszem, akkor az ősszel volt egy ilyen akció, aztán amikor az lejárt, az ára ki lett javítva, csak a megnevezése nem, azért félreérthető.

kaqkk007

Én csak a vezérlőt vettem meg és két kifejtőkártyát + a szoftvert. Ez a jel elosztó szerintem felesleges (ha jól sejtem ennek a lényege hogy minden ki bemenetet galvanikusan leválaszt a motormeghajtókról végálláskapcsolókról) De a legtöbb motormeghajtóban benne van a leválasztás (optocsatoló) A végálláskapcsolók meg nem lőhetnek nagyobb feszt a vezérlőre mint 5volt ha a vezérlő tápjára kötöd őket .tehát oda is felesleges a leválasztás . De majd aki jobban ért hozzá majd elmondja hogy miért jó. (Haverom már 3 éve használja a vezérlőt plazmavágón ilyen konfigurációban ahogy leírtam )

TBS-TEAM

Légy szíves nézd meg a képet:

UC300-ETH combo1 mozgásvezérlő + ingyen szoftver.

Majd egyenként a képen látható alkatrészek árát add össze a kapott összeget hasonlítsd össze a képen látható 95504.-Ft-tal.
Mennyibe is kerűl az ingyen szoftware ??? [#nemtudom]
József

kaqkk007

Mint Dezsoe írta elírás van a hirdetésben , nem olvasod el amit válaszolnak ? Vagy csak ami éppen felül van ? Írj emilkét és kérdezz rá ... Amikor én vettem a vezérlőt korrekten egy jobb verziót-ajánlottak olcsóbban mint amit rendelni akartam , (usb-t rendeltem és akkor az drágább volt mint az újabb eternetes és erre felhívták a figyelmemet ) Hogy a telefont nem vették fel ? Erre való a mail ...

TBS-TEAM

Ez is egy jó vicc volt [#taps]
József

Autotec1

Ne legyen elírás egy weboldalon, mert ez félrevezetés

dezsoe

Nem lehet mindenki tévedhetetlen, bizony, vannak, akik hibáznak néha. Mindazonáltal ez a 17. bejegyzés, amiben a semmin rugózunk. Holnap megkérdezem, hogy mi a pontos helyzet, és megírom.

Autotec1

Remélem a hiba felfedezője megkapja nettóba a vezérlőt

kaqkk007

Mit tartasz viccesnek a hozzászólásomban ?