Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

Autotec1

Kijavították az árat

TBS-TEAM

Megnyerted a software-t. [#taps]
József

xs55942m6

hali! kövezzetek meg, ássatok el vagy nem tudom, most töltöttem le az uccnc új változatát de nem akar elindulni a motor a beméréskor de még az automata üzemmódban sem [#wilting] ( nagyon új nekem)

dezsoe

Szia!

Kicsit elmerülhetnél a részletekben... Mit jelent az új verzió (konkrét verziószám)? Mit jelent, hogy nem akar elindulni a motor? Melyik motor nem akar elindulni? Mi az automata üzemmód? Mi hogy van bekötve? Hogyan állítottad be a programot? [#nemtudom]

xs55942m6

bocsánat! 1.2112-es verzió van most fent! a x, y, z tengely meg sem mozdul a program betöltése és a start gomb lenyomása után. nincs szerszám csere. ugyan akkor MPGvel meg tudom mozgatni a tengelyeket. Az új szerszám bemérő ablaknál mindent beállítottam a START PROBING gomb megnyomása után sem mozdulnak a tengelyek

xs55942m6

okés! nem tudom mi volt! de jó lett!!

dezsoe

[#eljen]

Azért, ha rájössz, hogy mi volt a baj, akkor meséld el mások okulására. :)

xs55942m6

Azért még egy kérdésem lenne! jó pár wizard nem hajlandó elindulni pipálásor, újraindítások után sem[#nemtudom]

dezsoe

Milyen wizard, milyen pipálás? Az UCCNC-ben nincs egy wizard sem. [#nemtudom]

gabi

Szerintem a plugin-re gondolt[#kacsint]

xs55942m6

elnézést, igen a plugin-re gondoltam!

gabi

Ha indításkor akarod futtatni pipáld ki a"Call startup"-ot is vagy Setting-Configure plugins- show.

dezsoe

Oké, akkor már tudjuk, hogy plugin-ról van szó. Még azt is írd le, hogy melyik plugin mit nem csinál. Hidd el, nem kötekszem, de csak akkor tudok segíteni, ha tudom, hogy miben kell segíteni.

wxzsfdacp

Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni macro programozásban köszi
Attila[#conf]

dezsoe