Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

istvan58

"soft limit led nem müxik" megoldva, LEDnr36 átírva LEDnr3 ra.

marad a beakadás step joggingba.

istvan58

de inkább LEDnr 67, igy jelzi ha be van kapcsolva. Gondolom ez a célja.
De jó lenne még egy softlimit ki-be kapcsoló gomb is, ne kéljen pipa be ki gen setup-ban.

dezsoe

Jó az a LED szám. A soft limit-et közvetlenül is tudod kapcsolni a probe oldalon.

nagysam

Az "OFFSETS" képernyőn,a bal szélén lévő G54-G59 kapcsolók csinálnak valamit?

dezsoe

Persze. Ugyanúgy, mint a korábbi verziókban, ki tudod választani, hogy melyik munkaterület (G54-G59) ofszetjeit akarod piszkálni. Legfeljebb azért nem látsz semmit, mert mind nulla. Menj el valahova G54-ben, nullázd le a tengelyeket, másikon is máshol stb. Így már látni fogod.

nagysam

Tényleg![#eplus2]
Köszönöm[#eljen]

istvan58

Szerintem nem igazán jó.
Azonos a mellette lévő E-Stop al, mindkettő 36-os.
Igy nem sok értelme van, da ha 67 re állítom akkor már van értelme.

dezsoe

Akkor már megmódosítottad. Eredetileg 268-as LED van kirakva, ami akkor világít, ha belemész a softlimit-be valamelyik tengellyel.

istvan58

igen a 268 valóban jó, de a default az 36.
ellenőriztem új letöltéssel :)

dezsoe

Közben én is letöltöttem, biztos, ami biztos. Nálam 268. Gondolom, ugyanarról a LED-ről beszélünk. [#nemtudom]

istvan58

Úgy néz ki mindkettőnknek igaza van :)

Ha demóban UC100 al indítom akkor 268, de ha UC400ETH-val akkor 36.
Mivel nekem UC400ETH van igy próbáltam.

istvan58

dezsoe

Aha, nyertél! [#taps] Akkor ezt javítani kell. Köszi az észrevételt!

istvan58

istvan58

Amúgy végig próbáltam, csak UC100 al 268-as a Led, bármi másik vezérlő választása esetén 36. Ez érdekes.