Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

dezsoe

[#eljen] :)

(Kicsit szokatlan, hogy teszt verziót kell használni, de annyira új az AXBB, hogy még nincs hozzá stabil verzió.)

j3cx5jtk6

Sziasztok!!

Nos szeretném kiprobálni az autolevelert és NYÁK marogatást.
Sejtettem, hogy nem lesz tök egyszerü de én már itt elakadtam :(
Elég sok verziot meg sem birtam nyitni, de ami valahogy mukodott és kitudtam csomagolni azt meg nem látja az uccnc!?[#nemtudom]

Valaki feltudna világositan ennek a menetéről ha megkérem?

Meg olvasok valami macrokat is meg m300 akat, de tyuuuu hát ezt inkább megkérdezem.

Elöre is köszönöm szépen a segitséget![#rolleyes]

@win10x64&&uc400eth

dezsoe

Szia!

Attól függ, hogy melyik verziót használod, ugyanis aki írta az Autolevelert, az eltévedt a verziók között, mert időközben az újabb verziók már 64 biten is futnak. A hangsúly az IS-en van, mert a régi Autoleveler csak 32 bites volt, az új meg csak 64 bites, nem fordított belőle olyat, ami mindkettőt tudja. Itt tudsz utánaolvasni, vagy nemsoká tudok majd segíteni, de kell, hogy melyik verziót futtatod.

2am4nwzib

Látom a deksztopon ott virít a MastercamX5-ös !
 használod is ? hobby célokra .

dezsoe

Sziasztok!

A hétvégi debreceni találkozó ideje alatt a következő kedvezmények lesznek:
- HDBB2, UCBB, UCSB és UCR201: 10% kedvezmény
- UCxxx mozgásvezérlőkhöz ajándék UCCNC licenc

A termékeket most is a szokott módon a webshop-ban kell megvásárolni. A találkozón felírjuk, hogy ki milyen terméket fog megrendelni, milyen néven és címen, és ezekre a rendelésekre lesz érvényes a kedvezmény.

j3cx5jtk6

Szia!
Egyre ritkábban, amíg nem voltam tisztában az F360-al addig.

De az adaptiv nagyolás sokkal jobban tetszik nekem, meg az egész f360 valahogy jobban értelmezhető számomra.

j3cx5jtk6

Szia !

1.2105
x64win10

és van touch plate em ami megy is faintossan, nem tudom ez mennyire szamit?

dezsoe

Szia!

Telepítsd az 1.2109-et, majd Innen töltsd le az Autoleveler 2.0049-es verzióját.

Ha problémád adódik az 1.2109 telepítésével (Win10 Defender és még néhány vírusirtó nem szereti, vírust jelez), akkor ideiglenesen kapcsold ki a Defendert, amíg telepítesz. Add hozzá az UCCNC mappát a vírusirtó kivételeihez. A program nem vírusos, de a feltörés elleni védelem, plusz a 32/64 bit váltás miatti dll másolások együtt gyanúsak a vírusirtónak, ezért nyafog.

remrendes

W10 halozati kommunikacios anomaliaknal minket az IPv6 szivatott. A pipat kiveve a tulajdonsagokbol minden megoldodott.

svejk

Azt szeretném kérdezni, hogy az esztergályosok kedvence a G96 (állandó vágósebesség) a közeli tervben szerepel-e?

3wm3x3zz

Szomorú vagyok ,   Akartam rendelni  egy  AXBB-t a  + licensz  miatt  de elfogyott  ,  vettem egy UC300 at ,  pénteken  kaptam  meg . Most olvasom   hogy ajándék licenszel lesz a  talin .

svejk

Én a zsömlével jártam így a minap az Univerben.
Kollégám kettővel hátrább állt a pénztárnál,
mire sorra jutott leárazták a zsömlét a felére.

sastas

(Interneten rendelt termék, magánszemély esetén kézhezvételtől számított 14 napig indoklás nélkül visszaváltható... ;) ) Amúgy beszéld meg Dezsoe-val privátban. Korrektül szokták kezelni a dolgokat.

zt2c4wh9

Szia Svejk,

Nem, eszterga támogatás nem szerepel a közeli tervben, ezért a G96 sem.
Még ha jól emlékszem a G95-öt és pár apróságot belerakunk a szoftverbe aztán valószínűleg le lesz állítva a fejlesztés legalább 6 hónapra, mert az S görbés pályatervezőt szeretnénk megcsinálni, de ahhoz le kell minden más fejlesztést állítanunk.

svejk