Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

zt2c4wh9

Szia Svejk,

Biztos azért figyel az Autodesk az UCCNC-re, mert látták a Fox5 news hírekben. [#nyes]

svejk

Keresek feltétele megállásra megoldást.

M2-vel oké, hogy megáll de nekem egy valamilyen bemenet hatására kellene továbbfolytatódnia a programnak.
(a Start parancs meghívása nem jó, mert az már mást is csinál ami ennél a feltételes megállásnál nem használható)

svejk

Ja, hülye vagyok a 128-at kell meghívnom, nem a most egyébként mást is csináló átnevezett start gomb számát. [#falbav]

dezsoe

Ezek szerint megoldottad? :)

zt2c4wh9

UCCNC a Német hobbycnc talin. :)
Ez egyébként most van.

svejk

Még csak fejben, de talán azt a 2-3 sort össze tudom vadászni.
Ha nem úgy is kiabálok segítségért :)

svejk

Itt úgy látoma logót lecserélték a sajátjukra.

Esetleg másban is eltér a nekik szállított  verzió?

No meg ott az összehasonlítás a WINPC-NC -vel is. :)
(anno Varsányi nagyon erőltette ránk azt a szoftvert)

Vajon mi alapján döntenek a vevők, hogy melyik szoftvert kérik a megvásárolandó gépükhöz?

zt2c4wh9

A screenset különböző, maga az UCCNC ugyanaz. Valóban az ő logójukat tettük oda, mert azt kérték, illetve 4 tengely van fent a 6 helyett, mert a gépük max. 4 tengelyt kezel, szóval felesleges lett volna mind a 6 tengely a képernyőn.

A WinPCNC-vel kezdték el árulni ezeket a gépeket, aztán később elkészült az UCCNC, megtaláltak bennünket és most mindkét szoftverrel árulják Németországban.
Illetve azóta megalakult a cég Egyesült Államokbeli leányvállalata is Torrington-ban és az USA-ban kizárólag UCCNC-vel árulják a gépeket. Ők egyébként csináltak maguknak egy másik screenset-et, ami narancssárga alapszínű és van benne néhány gép-specifikus saját macro funkció is, amiket ők készítettek.

Azt, hogy a vevők mi alapján döntenek a szoftver választáskor, azt nem tudom, azt a vevők tudják csak. :)

svejk

Nem vagyok a szavak embere, így csak: [#eljen]

guliver83

Látta ezt már valaki?
Mini PC

vadember

Lőrincz Tibor

Gratulálok a sikereitekhez! A sok befektetett munka meghozza a gyümölcsét.

dezsoe

[#wow1] Több mint két éve létezik és nem is hallottam róla... [#finom]

ium8w94xp

Én se, de nagyon elgondolkodtató. Van belőle 4/64-es változat is.

zt2c4wh9

Köszönjük és számunkra öröm, hogy sokan használjátok már a szoftverünket.

Ezt a Lattepandát szerintem meg fogom vizsgálni közelebbről. Láttam már az interneten még régebben nagyjából amikor kiadták, de nem gondoltam, hogy elfut rajta az UCCNC. Köszi a videót.