Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

fn47xk7ei

Egy UC400ETH-ra én is beneveznék - előtte le kell adni a megrendelést vagy elég ha a találkozón megveszem ?

dezsoe

Szia!

Ott a találkozón kell megjelenni és megrendelni. A kedvezmény akkor érvényes.

fn47xk7ei

Szia . Kösz a választ , valószínűleg ott leszek és élnék is az "akciós" lehetőséggel .[#taps]

guliver83

Ki milyen programot használ UCCNC lézerezéshez, ha csak vágni kell.
Esetleg nincs valakinek Vectric Aspire laser Post Processor-a amit az UCCNC szeret?

gaben

Szia,

itt már nézted? Vectric laser post processor

Van PWM és relé vezérléshez is.

Üdv, Gábor [#wave]

guliver83

Már meg is csináltam, mielőtt választ kaptam volna, de nagyon szépen köszönöm a gyors választ!

fn47xk7ei

Akkor most a találkozón kell megrendelni azaz gyakorlatilag nem hoztok magatokkal UC400ETH-t , hogy ott meg lehessen vásárolni - vagy rosszul értelmezem ?

dezsoe

Jól értetted. A régebbi múltját nem tudom, de az elmúlt években mindig ugyanígy volt, hogy a rendelések kerültek csak rögzítésre.

ium8w94xp

Sajnos az autoleveler fejlesztője (Cahit Ates) nem tud eljönni a Budapesti talira. Pedig már autóval is elindult volna repülő helyett Hollandiából. De mivel 18.-án mindenképp Törökországba lesz hivatalos, ezért mivel csak pár órát tudott volna itt lenni, ezért inkább lemondta.

fn47xk7ei

Akkor elgondolkodtató számomra , hogy van-e értelme felutaznom a találkozóra azaz jobban járok ha simán megrendelem és hamarabb kézhez kapom + nem megy el 20E forintom utazásra, autópálya matricára , asztalbérlésre ,stb .Elnézést, hogy félreértettem .[#worship]Holnap átgondolom az egészet .

PSoft

Lettél volna tavaly a fehérvári talin.
Ott, ötszázért "árultak egyet".:)
(annyiért is vitte...aki vitte)[#nyes]

dezsoe

Ha pusztán az anyagiakat nézed, akkor nagyjából ugyanott vagy. Ha eladtál valamit, akkor már nyerőben (gondolom, hogy biznic asztalt árusításhoz kértél). Ha szeretsz kimozdulni, akkor is megéri, ha amúgy nem éri meg. :)

fn47xk7ei

Azt nem értem az miért nem járható út , hogy most megrendelem és szombaton a találkozón átvenném .. vagy így már bonyolult ?[#nemtudom]

fn47xk7ei

Az csak egyszer volt és nem Fehérváron hanem Budán .[#eljen]

dezsoe

Most erre nem tudok mit írni. Ez egy ilyen akció, ezekkel a feltételekkel. (Máskor is így szokott lenni, úgyhogy semmi újdonság nincs benne.)