Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

guliver83

000000000

El vagy maradva.[#integet2]
Az én UCCNCm az ebédhez is megfőzi ha akarom. Csak közölnöm kell vele mikor ebédelek. [#nevetes1][#taps]

ium8w94xp

Remélem azért van is neked :) És nem csak kv-ra használod:)

ium8w94xp

UCR201-el kapcsolatban melyik supportot fárasszam? Nekem az mpg dist. Nem teljesen működő. Egyrészt minden program újraindításnál előről be kell állítsam, hogy MPG nem OFF. Másrészt velocityben egyből megy, distance módban nem. Ott alapból olyan értéket ír, hogy (1.000000) és nem is mozog a jog-ra. Ha beállítom újra akkor sikerül 1.00-t és rendesen megy. De még tesztelem, mivel nem az eredeti screent használom.

000000000

Ááá, csak 3 licencem van.
Nem csak kávéfőzésre használom. A reggeli teám is ő készíti.[#nevetes1][#taps]

zt2c4wh9

P.Balázs fogja tudni megnézni a problémádat, de csak valamikor a jövő hét közepén, mert most el van foglalva és hétvégén meg utazik haza Svájcba. Szóval ha hazaért akkor fogja tudni megvizsgálni amit jeleztél.

ium8w94xp

Ok köszi. Akkor majd megírom neki pontosan a kérdést akár videóval demonstrálva

ANTAL GÁBOR

Balázsok ! Dezsoe !     A székesfehérvári talira is terveztek olyan akciót amiről a budapestiről ( sajnos ) lemaradtam ?   Konkrétan ingyen licensz ha veszek egy UC400ETH- t ??  Terveim között szerepel a tali és a UC400 ETH is .  
Igencsak megkönnyítenétek a döntésemet [#kacsint][#kacsint]

ium8w94xp

Beállok a sorba a kérdés mögé ;)

dezsoe

Gyanítom, hogy igen, de erre a Balázsok fognak érdemben válaszolni. :)

guliver83

Ma szórakoztam egy kicsit az UC400ETH kártyával.
Szürkeárnyalatos képnél ha 5000 a sebesség akkor jó a minősége de ha 18000 sebességre állítom akkor csúszik szét a kép, miért lehet ez?

De ha halftone módra váltók akkor nincs ilyen gond!

guliver83

Ezek szerint csak nálam van ilyen hiba! [#nemtudom]

guliver83

Itt egy teszt!
A fotó mellett a sebesség.
Minél nagyobb a sebesség annál jobban esik szét a kép.

ium8w94xp

Szerencse, hogy nekem max 4000 a sebességem a motorok beállításánál. :)

guliver83

Ez így elég szomorú azért én úgy gondolom!
5000 a vége a programnak?
De tuti az nem lehet itt valami beállítás, hiba lehet!
Reméljük,hogy kiderül a hiba oka!