Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

frob

Köszönöm
Keresem továbbra is a hibát,szerintem a módosított makróban lesz, de idő mire kihámozom...
Addig meg marad a kézzel odatekergetés és nullázás...
R.

kaqkk007

[#t255p18#]Talán van már újabb is ami magyar nyelvű...

000000000

Szerintem félreértetted miről beszeltem... mert nem az UCCNC programról volt a szó.

yaf22y0gr

Üdvözlök mindenkit!

Új vagyok ezen a fórumon.
Nagy érdeklődéssel böngészem.
Mindjárt kezdetnek szeretnék kérdést feltenni a hozzáértőkhöz.
Szeretnék átépíteni egy fémipari marógépet.
Most érkeztem oda, hogy ki kellene választanom milyen programot használjak.
El tudná nekem mondan valaki a mach3 és az uccnc közötti külömbségeket illetve előnyüket, hátrányukat, hogy megkönnyítse döntéesemet.
Az építő jellegű válaszokat nagyon megköszönném.
Üdvözlettel NLW[#worship]

yaf22y0gr

Még egy kérdés.
Az uccnc-hez is van magyar felhasználó felület.
Az angol nem a barátom...
Köszönöm

000000000

Objektív választ ne várj.
Próbáld ki mindkettőt és dönts.

,,,,,,,,,,
Nincs.

kaqkk007

De van magyar felhasználói felület az uccnc hez, és nagy előnye hogy folyamatosan fejlesztik ,ha hibát találsz max egy héten belül javítják. A mach3 fejlesztése már egy jó ideje leállt és ha valami gondod van a mach4 et javasolják helyette

ra8nsmk6w

Az igazi kinzás a Magyarra forditott program. Legyen az tervező vagy gépvezérlő. (Lehet, hogy valaki ismeri " fejesugrás mértéke" igazi gyöngyszem ac forditás)

kaqkk007

Ja és az uccnc feljesztőcsapata magyar ! Itt a fórumon ha kérdésed van még aznap megkapod a választ rá .

s7manbs8

Milyen jellegű munkákat szeretnél vele végezni, ugyanis az sem mindegy.

MoparMan

[#offtopic]

szerintem menjetek át ezzel inkább a "Kezdő vagyok" topicba.

Köszi

yaf22y0gr

Javarészt szerszámacél és alu anyagokkal dolgozom. Egyedi/kis szériás alkatrészeket kell készítenem, ezért vált szükségessé az átalakítás.

yaf22y0gr

Mindenkinek köszönöm a válaszát. [#worship][#wave]

dezsoe

No, előkerültem az internet- és térerőmentes nyaralásból, sziasztok!

@frob és @Zsoltyfm: többször előkerült már ez a hibajelenség. Itt is, a külföldi fórumokon is. Ezzel együtt halvány elképzelésem sincs, hogy mi lehet a probléma oka. Most, ebben a pillanatban próbáltam ki 1.2047-es programmal, UC400-zal, 1.0046-os Autoleveler-rel: tökéletesen működik. Csak és kizárólag valamilyen elektronikai problémára tudok gondolni. [#nemtudom]

@exup: jó, hogy van új verzió, de mivel 64bit-re fordította Cahit, csak az új tesztverziókkal lehet kipróbálni. (Kipróbáltam gyorsan: ezzel a verzióval is jó, UC400, UCCNC 1.2106.)

@frob: nem emlékszem már, hogy melyik verziójú M31-et kaptad meg, de ha más a hibaüzenet, akkor csak annyi történik, hogy a G31 végrehajtása előtt ellenőriztem, hogy a probe LED aktív-e.

@Zsoltyfm: véletlenül nem ugyanolyan a leválasztó kártyád, mint @frob-é? Az gyanús lenne...

@NLW: az UCCNC topikban szerinted melyik programot javasolnánk? [#nyes]

gaben

Szia Csaba,

ez a nyaralóhely engem is érdekel. :D
Ma szabin voltam én is, de több telefonom volt, mint amikor melóban vagyok. [#wow3]

üdv, Gábor [#wave]