Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

vjanos

Azt jöhet a diszkó [#eplus2]

ra8nsmk6w

Minden azzal a géllel kezdödött[#eplus2]

a86ifm7g5

Kíváncsian várom! Ezzel lehet, hogy bővül azon gépek száma, amivel lehet majd együtt használni eme remek programot.

Köszönöm.

ium8w94xp

Sajnos sose voltam talin, de egy ilyen hálálkodós fekvehányós bulit szívesen megnéznék UCCNC bug-ok megvitatása közben :)

svejk

Előtted a lehetőség! :)

ium8w94xp

Tudom...de a hobby az életem harmadik helyén van, ezért eddig nem tudtam megoldani az elötte lévő két dolog miatt :)

dezsoe

Gyere csak bátran! Bár az idén megpróbálom a szombatot nem atom másnaposan kezdeni, mert tavaly Debrecenben is és Fehérváron is súlyos volt a helyzet... [#shakehead]

ium8w94xp

A család 200km-re lakik. Hétvégente velük lennék, ha épp sikerül eljutnom oda. De gyűlik a kérdés :) Pl most a 2017 screenset-et használom cahit ates autoleveler plugin-jával és az 1.2033 uccnc-vel...de most látom van 1.2035-is ;)

ium8w94xp

svejk

dezsoe

Van ott 2036-os is, ha jobban megnézed. :) A 2017-en sokat töprengtem, mert szép, meg mittudomén, de pl. egy normál UCCNC licenszhez képest egy kissé drágának találtam. Autoleveler-ről meg csak szerényen annyit, hogy az enyém sokkal jobb! [#idiota] Mondjuk, a reális képhez tudni kell, hogy ő is és én is ugyanazt a java-s cuccot ültettük át használható környezetbe. Az övé szebb, az enyém praktikusabb. Legalábbis panel maráshoz. Ha nem lennék ilyen lusta, akkor már átvettem volna tőle a dizájnt. :)

ium8w94xp

De én nem másik oldalon olvasom, hanem a verziószámokat növelem a letöltésekben...aztán, amit enged az van :)

ium8w94xp

Egyrészt lassúak vagytok :) Másrészt össze lehet állni...a 2017 screenset-et több ember is megveheti, mindnél működik. Én is ezt tettem.

svejk

Hol van ez a screenset? [#wow1]

dezsoe