Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

gaben

Megtaláltam egy külföldi fórumban a megoldást.
Csupán ki kell választani a general settings-ben. [#taps]

ANTAL GÁBOR

Akkor azt javasolod hogy a feltett kérdésemre én is a külföldi oldalakon keressem a választ ? Szerintem egy direkt válasz jobb lenne a gyártóktól ( cncdrive )

gaben

Én ilyet nem mondtam, de mivel nem tudtam kivárni a választ és a cucc ott volt összeállítva az asztalon, inkább böngészgettem a neten.
Aztán egy vadidegen fórumon rá is találtam a lépésekre.
Persze ez valszeg le van írva az UCCNC kézikönyvében is, de éppen nem volt kéznél illetve ez gyorsabb volt.

ANTAL GÁBOR

Érted te a keserűségemet .....

gaben

Persze, hogy értem. :(
A kérdésedre itt szeretnél választ kapni.
Na de ne offoljuk szét ezt a topikot. [#wave]

svejk

Én is értem...

Ha kérdezek valamit kétpercenként nézegetem a beérkező leveleket. :)

Persze a másik oldalt is értem, egy (két) személy látja el a supportot az egész világban. Csoda, hogy még nem adták fel.
Jó barát fórumtársunk is a termék támogatásba fáradt bele anno.

De így van ez mindenhol, kevés cég engedheti meg magának, hogy komoly csapatot tartson fel a terméktámogatásra.

Pár hónapja elcsesztem egy Kollmorgen szervo firmware-jét.
Írtam én vagy 4-5 elérhető címre segítségért, semmi...
Aztán két hét múlva küldte a megfelelő firmware-t a Bibus Kft.
Volt ám "öröm bódottág" ! [#nevetes2]

szf

Ha megveszem a progit akkor kapom a meglévő UC100-hoz a kulcsot?

dezsoe

Igen, konkrétan a kulcsot fogod megvenni, a program letölthető. (Felteszem, az UCCNC-re gondoltál.) Megadod az UC100 azonosítóját a matricáról, vagy ha lekopott, akkor feltelepíted az UCCNC-t és az Util mappában levő program kiírja, majd ehhez kapsz egy licensz file-t, amit bemásolsz és kész.

szf

y9au2mspr

Sziasztok.

Van arra lehetőség,hogy az M3 vagy az M5 utasítást valami módon tudjam számolni. Szükségem lenne arra,hogy tudjam mennyi be vagy kikapcsolás történt. A plazmavágó gépemen az elektróda elhasználódására adna némi távpontot .

Bozso777

Szia. Ez egyszerű... profiles menüpont alatt kattints a statistics gombra...

y9au2mspr

Köszönöm szépen a segítséget.

ium8w94xp

Ez nekem is hasznos infó volt. Köszönöm.

Kelepeisz Lajos

Sziasztok!
Miért van az hogy behívok a CAM-ba egy DXF file-t és semmi nem történik?

Bozso777

Szerintem olyan dxf fájlt hívsz be amit nem eszik meg az uccam...ez lesz a megoldás:
[#t218p1827#]