Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

000000000

Szia Svejk,

Ez a PC jól működik az UCCNC-vel, mi is ilyet használunk a saját gépeinken.

Miki2

Én vezérlő pultba szereltem be.
Annak természetesen volt belső szellőztetése.

Szabó Zoltán

Tisztelt Balázs!
Érdeklődöm, hogy az UCCNC  működne vajon?
Raspberry Pi gépen ARM Debian 8 (Jessi) op rendszer alatt?
Ha igen, akkor ha megoldható kellene  a program és leírás hozzá. Mindhárom UCCNC megvan amelyikkel képes működni jó lenne tudni melyik az és hogy lehetséges. Segítséged előre is köszönöm!

000000000

Szia,

Raspberry Pi-vel biztosan nem fog működni az UCCNC. Az UCCNC nem működik Linuxon, csak Windows-on.

guliver83

Ha jól tudom már van Raspberry pi windows 10 változat is.

000000000

Szerintem azzal se működne az Arm proci nem hiszem, hogy elegendő neki.
A Zoltán Debian Linux OP-rendszert kérdezett, azon meg biztosan nem fut.

lari

Szia Balázs!

Küldtem neked tegnap egy e-mailt, megkaptad?

Szabó Zoltán

A választ köszönöm én is úgy tudom egész más dolog kellene hozzá, mint amik jelenleg rendelkezésre állnak. Csak mivel huzamosan sok időn keresztül működnek ezek a gépek jó lett volna a fogyasztást akár ezzel is csökkenteni, de persze nem minden áron.

000000000

Szia,

Írtam választ.

istvan58

Szia Balázs,

én is várok egy válaszra :)
Köszi,

István

Kelepeisz Lajos

Sziasztok, tudnátok segíteni az UCCNC lézerpluginjával kapcsolatosan? Beírtam 2000res előtolást megy szépen, de sokkal nagyobb sebesség kellene mert a lézer még mindig nagyon beéget, beírtam az előtolást egyszer 5000re majd 7000re, de semmi, miért nem tudom feljebb vinni a sebességet, ráadásul kiírja hogy elkészül 50perc alatt, de 1óra 15 perckor még nagyban dolgozik?
Valami lekorlátozhat?
A programot kb 1 órája használom szóval semmi tapasztalat.
[#nemtudom]

Kelepeisz Lajos

PSoft

Kelepeisz Lajos

De ne nevess tényleg egy órája van a kezembe. Nem ütöttem Entert az érték beírása után, azt hittem magától tárolja.[#zavart2]

Bozso777

Látom megvetted végül. Ha elakadsz hívj nyugodtan.