Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

hyuekyh7a

Mivel ez egy viszonylag nagy gép a Z sebesseg 2000 mm/ min a gyorsulást a Z nél mindig nagyra veszem pont amiatt, hogy a kezelő ne futassa túl a szerszámot így itt is 2000.

hyuekyh7a

Amúgy pont ilyen hibával találkoztam egy nagy karussel eszterga átalakítása során arra mach3 ment csmio val kihelyezett kézikerékkel és ott is a Z tengely ha a sebességet 100 ra állítottam még jócskán túlfutott mikor abbahagytam a tekerést.

000000000

Kipróbáltam a beállítással amit írtál, nekem megáll ahogy kell, nem látok problémát. Egyébként az összes tengely jogolás kódja azonos, szóval nem értem miért csak a Z-tengely csinálja. Ha valami számítógép gomb érzékelés vagy kommunikáció probléma, lassúság lenne, akkor minden tengelynek késnie kellene.

Át tudnád küldeni nekem a profil fájlodat emailben? Az info kukac cncdrive.com-ra?

hyuekyh7a

Igen holnap lementem és csinálok egy videót is.

000000000

000000000

Udv, latom van ilyen forum is, csinalgatok egy sajat uccnc feluletet. Hatter ikonok minden cserlve modositva, az erdekelne hogy a betolteskor lathato kis kepet azt hogy tudom modositani szinezni? Nem talaltam a Defaultscreenset mappaban.

000000000

Szia,

A splash screen-re gondolsz, ami azt mutatja, hogy UCCNC és a CNCdrive logo-t és PolgardiDesign logo-t?  
Azt nem tudod módosítani, mert szeretnénk ha a felhasználó tudná, hogy ami programot használ azt mi készítettük. :)
Ha azt is át tudnád szerkeszteni, akkor már semmi nem mutatná, hogy ki a készítője a proginak, mert minden más szabadon átszerkeszthető a screen editorral.

000000000

Hmm, vegul is jogos amit irtal. Akkor az marad ugy ahogy van. :)

ium8w94xp

Balázsék ;) Duruzsoljátok csak el mikortól lesz Cahit autoleveler plugin-ja benne a progi telepítőbe? Ugyan mostanában nem sok időm van tesztelni a fejlesztését, de nagyon jó ötletnek tartom a dolgot.

000000000

Sziasztok,

Gondoltam belinkelem ide, hátha valaki használja közületek a Fusion360 CAM progit az AutoDesk-től.
Készítettek egy post processzort az UCCNC-hez:

https://cam.autodesk.com/posts/?p=stepcraft_uccnc" TARGET=_fnew>Fusion 360 post processzor

svejk

Azt szeretném kérdezni, hogy a nálatok kapható
http://www.cncdrive.hu/shop/index.php?productID=720" TARGET=_fnew>ipari PC minden tekintetben kopatibilis és elég hardverrel rendelkezik az UCCNC-UC300ETH pároshoz?
Nem terveztek olyan fejlesztést ami esetleg kinőné a hardvert?

Miki2

Én már építettem ezzel a PC-vel gépet.
Minden tekintetben tökéletes vételnek bizonyult.
Kicsi a hely igénye, csak egy picit drágának találtam. Ettől függetlenül jó vételnek bizonyult.

svejk

Elég a saját passzív hűtése, vagy azért kell szellőztetni rendesen kívülről?

svejk

Mert ugye nincs benne ventilátor?

svejk

A videó kártyája tökéletesen kielégíti a mostani UCCNC igényét?