Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

ium8w94xp

Sziasztok.

Lenne egy olyan kérdésem hogy az uccnc programba, ha a lézeremet pwm vezérléssel használom, akkor egy vágásnál az irányváltások lassulásakor a lézer erejét automatikusan csökkenti, majd gyorsításkor növeli?

ium8w94xp

Még valami. A lézer pluginnél nem tudom hogyan van megoldva, ha pl papírlapra szeretném a képet égetni vagy üvegre, csempére. Hogy a lézer maximális teljesítményét állíthatja-e az emberke, hogy a papírra nem biztos, hogy a feketét 5,5w-on szeretném csinálni, mert gyujtós lesz belőle. És mondjuk se potit nem szeretnék bele tenni se a sebességet nem szeretném csillagászatira tenni.

pisti73

Szia Balázs!

Küldtem megrendelést, de még nem kaptam választ...

ftibor

Szia Balázs!
Pénteken küldtem egy levelet, automatikus visszaigazolást kaptam, de még választ nem kaptam a levelemre. Rendelni szeretnék, de előtte kellene a segítségetek.

Köszönöm, és várom a választ.

ium8w94xp

Lesz frissítve a használati útmutató is vagy csak a program frissül? :) Leírásban nem szerepel pl az I/O setup laser output.

svejk

Ment egy UC400ETH megrendelés a címedre!
Köszönöm!

ftibor

Szia Balázs!

Elküldtem a megrendelésemet Webshopon keresztül.

Köszönöm.

istvan58

Szia Balázs,

akkor már én sem maradok le :)

email cimedre küldtem rendelést.

Köszönöm.

svejk

De ugye nem egy bolond százat csinál? :)))

Egyébként én úgy gondolom megérne ez az új eszköz és új szoftver egy személyes bemutatót is.

Ráadásul kapóra jöhetne az április 23. debreceni találkozó.

Két éve az UC300 is ott került bemutatástra, ha jól emlékszem.

robroy007

Balázs!

Örömmel venném én, is ha ismét eljönnétek Debrecenbe!

Biztos sokan kérdeznének mint mindig!

A péntek esti főzésről nem is beszélve, hogy ott milyen klub élet van [#smile]

istvan58

ftibor

Hát az nekem 300km, de ott lennék.

000000000

Sziasztok,

Küldtem e-mail választ mindenkinek.

Robroy007: Én nem hiszem, hogy elmegyek, nekem 500km Debrecen. Polgárdi Balázs mondta hogy ő szeretne ott lenni, bár neki kb. 1000km távolság és vannak egyéb okok ami miatt nem 100% hogy összejön a dolog, de majd Balázs szerintem megírja neked a részleteket, ill. hogy tud-e menni.

robroy007

én bízom a részvételetekben [#integet2]

ium8w94xp

Ma volt időm kipróbálni a progit. Majd összeszedem, amik nem tetszenek. Elsőként az, hogy ha leold bármelyik tengely végállás kapcsolója, akkor a többi tengelyt is letiltja. Nem értem miért. De első körben nagyon tetszik. Csinálja, amit kell neki. Nem bántam meg. ;)