Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Brushless marómotor

Indította gaben, 2024 április 09, 16:45

Előző téma - Következő téma

4umhue7vh

Ez jó ötlet, de szerintem kézzel jobban meg lehet tömni, én már 2mm vastag huzallal tekercselek. Természetesen egy külső csévetestre, 8-10 menetet azután beragasztom a helyére.Egész jó eredményeket érek el így.

000000000

Ilyen bldc motort keresek aminek a tengelye így szerelhető ahogy a videón is![#wilting]
Legkisseb verzió is meg felelne mert csak  gravírozás ...pcb gyártásra célirány![#rolleyes]

4umhue7vh

Nekem gyanús hogy ez egy ablaktörlő motor forgórésze.

4umhue7vh

Ez érdekes, az előbb még a Pixel66 által felrakott videó jelent meg, arra irtam.

4umhue7vh

Egyépként ez elég komoly motor lehet 8-as tengelyel, nem lehet túl olcsó még kinából sem. Lehet gazdaságosabb lenne egy 500W-os brushless főorsó az ebay-ről.

guliver83

Régebben én találtam ilyet, ha jól tudom 40 ezer Ft volt az ára!

000000000

Ezekbe nem belelátni hogy oldható a tengely forgorésztöl?[#wilting]

8mm bldc

guliver83

Ott van benne a hernyó csavar!
c6354 ebben pedig 10mm tengely van

guliver83

Ha már ilyen komolyan folyik itt a gyártás érdemes szerintem ezt megnézni!
http://www.dieselrc.com/projects/cncspindle/

000000000

Akkor bontható (több szem többet)...

4umhue7vh

Az a baj ezekkel, hogy 320kv értéke van, 24v-ról  8000 lenne a fordulata és légcsvar nélkül leég. ekkora feszültségröl. Heli-s motorok küzött kellene keresgélni.

000000000

4umhue7vh

Talán nem kell neki annyi hűtés, mert ezek be vannak építve, esetleg a hajós is jó lehet, azok nagyobb fordulatúak.

000000000

Rc cucokhoz nem értek!
Igen a fordulat ami még számítana számomra!
Ilyen motort tudnál ajánlani amire gondolsz?