Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fémöntés házilag

Indította gaben, 2024 április 09, 16:27

Előző téma - Következő téma

pvmyc6p5

Silicium bronz öntéséhez keresnék vállalkozòt ,egy egyedi asztal alkatrészeinek leöntéséhez .A mintát küldeném,kb 20-25 kg-os darabokròl van szò,befoglalò méret 1000 X 600 X 40 mm.
Ha tudnátok ajánlani megbízhatò öntödét,az is nagy segítség lenne,köszönöm !
[#worship][#law]

2f428kduf

A gatyád rámegy, ez nem 20-25 kg, hanem 200.

pvmyc6p5

A  befoglaló méreteket adtam meg , egy "masni" forma az egész   , kb egy propellerhez tudnám hasonlítani . Átszámolva kb 15 kg az egész / db , de valami rejtélyes oknál fogva nem akarnak az öntödék foglalkozni vele ?!

2f428kduf

Akkor stimmel, az öntödék meg csak a hengert, meg a "kockát" szeretik. Az ilyen hajlított formák már nehezükre esik.

pvmyc6p5

Pedig szívesen kifizetnèm amit kèrnek èrte, de úgy tűnik Magyarorszàgon senki nem akar minimàlis kihívàst jelentő munkàval foglalkozni manapsàg ?!
Pedig adnàm a mintàt , nèni homokot kellene vàgni hozzà , ès egy fèl tucatnyi[#nemtudom]t leönteni belőle , de sajnos nagy az èrdektelensèg .
A legtöbb öntödètől àrajànlat szinten annyit kaptam hogy rà egy a gatyàm , de szàmszerüsítve semmit ?!
Egyszóval mèg mindig keresek rà öntödèt , vagy kimaratom tömből CNC-n.

4ybj8h3c8

Magyarország így működik. Sír mindenki, hogy nincs munka, de ha 3 köbcentis alkatrészből nem kamion mennyiségben rendelsz akkor már a visszahívást sem éri meg az ember.

L. Imre

Próbáld meg itt:

Giesser öntöde

Én már öntettem velük aluminiumot és meg voltam elégedve.

77fv9864z

Üdv fórumtársak.!
Ki tudna nekem segíteni egy asztali körfűrész bekötésében?
380v. köszi

dcsaba

Sziasztok! A Budapesti CNCtalálkozóra keresek bátor önként jelentkezőt, aki fémöntés témájú bemutatót tartana. PB-gázt biztosítok, a továbbiakat megbeszéljük.

gs7g6k8ch

Sziasztok!

Egy szélkakas öntésében szeretném a segítségeteket kérni!

Kép itt:
[#t19p7460#]

Köszönöm!

gs7g6k8ch

Hmmm....

Ez valami hiba lehet. Próbáltam linket betenni, de hülyeség lett belőle, más topic-ba visz.

Na mindegy, akkor megadom így:
Pénz keresési lehetőség / 7460 -as bejegyzés

D.Laci

Lehet felesleges ennyi helyre berakni.
[#t193p7460#]

m3euytcd

Üdv Mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne mivel tudom gáztalanítani az aluminium olvadékot?
Kemencém tégelyem van.öntöttem is már csak lyukacsos lett az öntvény.Olvastam mát kiégetett konyhasóról és mosószódáról is.Köszönöm a segítséget előre is.

Csuhás

Találsz erre célra profi anyagot is. Google: ' gáztalanító tabletta '

ANTAL GÁBOR

Biztos emlékeztek Berényi kollégára . ( sok talin öntött klassz dolgokat ) Sajnos eltűnt és nincs kontaktom .Egy barátomnak kellene valami . Szívesen megkeresném ha valaki tudná a tel számát...