Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Nagyon köszönöm svejk!
Valami ilyesmire gondoltam éppen mint amit linkeltél.
Komolyan! Nem linkelek hidd el! :)

KoLa

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Hitachi L100 frekiváltó (vatera) magyar nyelvű leírásával,mert angol nyelvű van de már szanaszét nyomkodtam a gombokat és nem sikerül elindítani,nagyon megköszönném!!!!!

ifarkas

Sziasztok!
Ha valaki tudna segíteni!
Meghibásodott a Allan-Bradley frekvenciaváltóm(380-480V/7.5kW).
A kijelzőn a következő üzenet felváltva villog: Version 2.01/Connecting...

Teaway

Csak angol/német/francia/spanyol/olasz van.

Révész Richárd

Szia Kola!
Mit szeretnél beállítani benne?

KoLa

Helló Richárd!
Azt szeretném hogy lenne egy alapbeállítás amivel elindul a motor és a potival állítanám a frekit.
Ha ez megvan akkor a Mach3-al szeretném ki-be, előre-hátra kapcsolni 3-4 beállított frekvencián
, egy relés panelon keresztül.

Révész Richárd

Hát van 1 olyan funkció ami visszaállít mindent gyári beállításra de ez csak akkor kell ha nem nyomkodtad el nagyon.Küldök telszámot magánban.Úgy egyszerűbb min írni.

000000000

sziasztok. nincs valakinek leírása véletlenül fara moscon G3 vagy G5 tipusokhoz? egyszerűen nem találok sehol.

000000000

Milyen buta vagyok! mindenáron mint samsung, vagy fara kerestem... köszönöm.

SquirrelTech

0gbwyh99

Valaki már mondta is hogy az OMRON , SAMSUNG , FARA MOSCON mind mind YASKAWA klónok !

000000000

igen, a yaskawa-omron azonosságról eddig is tudtam, de a samsung-fara csqk most jött be a képbe nálam :)

Messer

Üdv Mindenkinek !
KEB F4 frekiváltón hogyan lehet "password reset" -et előidézni ?

4um5b65d

Urak, ha egy frekiváltón feltüntetik a teszem azt 3 KW-os teljesítményt akkor miért csak 1,5KW motort lehet rákötni ?
Na jó tétellezük fel hogy értem, hisz a motor induláskor nagyobb áramot vesz fel.

Némelyiken meg az a felirat fogad, hogy " MOTOR: 1,5KW "

Viszont nem értem, hogy ezt miért nem egyértelműen tüntetik fel. Megveszi valaki a 3 KW-s frekiváltót aztán rákötné a 3KW-os motort aztán csak néz, ha nem működik.

Hogy is van ez a dolog pontosan? Milyen alapszabályok vonatkoznak a teljesítmény értelmezésekor?