Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Ha csak egyszer tudnák neked segíteni... de boldog lennék...

rbbhbyvfs

A kezelő alatt van egy kapcsoló, az mit csinál úgy egyébként?
Leírásban nincs benne...

svejk

kettő van.
Az egyik a PNP/NPN a terminál vezérléshez
a másik pedig hogy az analóg bemenet feszültség vagy árammal alapjelet fogadjon.

rbbhbyvfs

Akkor az nem az :)
Tényleg V/I van a kapcsoló mellett, mondjuk nekem csak 1 kapcsoló van, de az a legkisebb ebben a családban.

svejk

A 3G3EV az 3G3EV..vagy neked nem az van?
A másik kapcsoló inkább trimmer potinak néz ki :)

Rinaldo

Gondolom ebben az állapotában került hozzád, kíséreld meg bekapcsoláskor hosszan nyomva tartani a reset gombot.Vagy valamelyik másikat, esetleg valamelyik kettőt egyszerre,veszteni való ezzel szerintem nincs.Lehet hogy az n02 9 ben van a bemenetek meg sérültek vagy nem tudom de a vagy az biztos..:-)

svejk

Na olyan billentyű kombináció nincs is amit ne myomtam volna :)
Bíztam benne hogy ez egy tipuseset és már találkozott vele valaki.

rbbhbyvfs

3G3EV-A2002 van nékem, USA szabványos.

svejk

Megjavult!!
Nem tudom hogy hogy csináltam de valami billentyű és terminál kombinációra egyszer csak beugrottaz n01..
Egy fél napot elvett az életemből :(

nyiszi

Sziasztok!

Nincs valakinek MOSCON G5 frekiváltó leírása?

svejk

Igy keresd:  
http://www.yaskawa.com/site/dmdrive.nsf/(DocID)/MNEN-5JLRLN/$File/TM4515.pdf" TARGET=_fnew>Yaskawa G5

Ha gond van vele tudom javítani.

svejk

Jobban jársz ha jobb gomb cél mentése máskéntet választod az előbbi linknél mert elég lassan jön le tőlük a cucc (20-40 k-val)

u2ayp7esz

Sziasztok!
Szeretném a frekiváltóm (Danfoss 2030) vezérelni a Mach3 progival de halványlila fogalmam sincs hogyan kell ezt megoldani.  
Esztergát épitek és fontos lenne a megmunkált átmérő szerinti fordulat a menetvágásról nem is beszélve.  
Ha tud valaki segiteni (bekötési rajz) vagy ötletek azt megköszöném :-)
Köszönöm

svejk

Valahol ennek a támának az eleje felé megtalálod.
1 opto 3 tranyó meg egy pár RC tag.
A mach PWM kimenetét tudod felhasználni.
A Házigazda dolgai közt is meg van valahol ha minden igaz.

svejk

http://www.hobbycnc.hu/Magyar.html" TARGET=_fnew>Főoldal baloldalt..MODBUS perifériavezérlő/III PWM kimenet.

Ott van az optos kapcsolás is