Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

f35ezvjs

Igen jól értelmezted de mindjárt átnézem a használatit

f35ezvjs

Ha az előre hátra funciót is engedélyeztetni akarod külső kapcsolóval akkor n02 1
De ha van skype fent a gépeden tudunk konzultálni

000000000

Én mindegyikre a 3 vezetékes, ontartó bekotést állítottam plusz kívulálló poti. Ha kell szívesen segítek, esetleg leírom, mit kell beállítani....

s5f8tmfv3

Szia!
Skype-om nincs. Nem kell a külső forgásirányváltás, csak a fordulatszám szabályzó poti.

000000000

Ha jól látom, az n3-ast kell 2-esre állítani, 2kOhmos poti az FS, FR, FC -re, úgy, ahogy az ábra mutatja a pdf-ben.

Kristály Árpád

Loránt!

Legalább válaszolhatnál az önzetlen ajálatomra....

000000000

Árpi!
Rogton válaszoltam, az adok-veszekben #5820.Lehet, hogy elkerulte a figyelmedet.....[#wave][#wave]

hyn6ys8wt

Ez a leírás jó a 6,7kVA-es (cimr-j7aa23p7) tipushoz is? Ugyanazok a kezelőszervek...

hyn6ys8wt

Yaskawa VS mini7 sorozat...

s5f8tmfv3

Yaskawa-hoz még nem volt szerencsém, nem tudom. Nincs véletlenül egy angol manual-od hozzá? Össze lehetne hasonlítani ezzel.

hyn6ys8wt

Stimmel a leirás köszi!

000000000

Nagyon amatőr kérdés, lehet, inkább a béna vagyokba illene, de frekiváltóval kapcsolatos.

Tehát van a frekiváltó, amibe ugye bele van csatlakoztatva a motor. A kérdésem: ha több motorhoz akarom használni, milyen oldható kötést lehetne használni, hogy ne kellejen mindig szétszedni a frekiváltót, új motort belekötni, stb.

000000000

(ui: nem akarok egyszerre több motort üzemeltetni róla)

msas

A kivezetést dug.alljzatra kötöd és abba dugod be az aktuális motort!

000000000

lángész vagy, köszönöm!