Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

svejk

02.00 paramétert 0-ra ha gombokkal akarod a frekit állítani vagy 4-re ha kezelőegység potijával.

02.01 paramétert 0-ra, ekkor tudod a kezelőpanel a start-stop gombját használni.

Miki2

Köszönöm a gyors választ.

KoLa

Ez a Delta 2.2KW frekvenciaváltóm egy asztali fúrógép 750 W-os motorját hajtja, a hétvégén sokat fúrtam vele, egy óra elteltével mikor visszatértem a kávé szünetből, álló helyzetben, oc túláram hibakóddal leállva várta hogy jöjjek, a stop megnyomásával újraindult és ment minden szépen megint, egy idő múlva adtam neki lehetőséget hogy újból várakozzon, 10 perc után újból oc hibakód, aztán átkapcsoltam amper mérésre, a kijelzőn ezzel a munkával a 8-as fúró, 10mm anyagvastagságnál 0.9-1.1 A az áramerősség között változott attól függően hogy mennyire nyomtam neki.
Mi lehet itt az oka hogy, terheletlenül túláramra ad hibát?

svejk

Nincs váletlen a DC fék folyamatosan bekapcsolva?

KoLa

Azt, be lehet kapcsolni folyamatosra?
Melyik paraméter lehet ez...

svejk

nem tudom.
pontos típus?

ugye nincs encoderes visszacsatolás?

KoLa

Ez a pontos tipus, ebben a hozzászólásban látható!

KoLa

Ez egy mezei asztali fúrógép.

svejk

No de hát ahhoz kaptál [#3344@TBS-TEAM] -től leirást!

Egyébként akkor én is kerestem de nem találtam meg, pedig anno  a Chemplextől vettem párat ebből a fajtából.

svejk

Pr.: 28-31
Egyébként max. 25 másodpercre lehet állítani.

Még egy dolog lehetne, hogy nem stoppal állítod le hanem csak az analóg jelet veszed le és nem jól van beállítva az U/f karakterisztika.
De ez már összesküvés elmélet...

Ab ovo! (úgy vettem észre szereted ezekez a kifejezéseket :) )
Mindig a paraméterek gyári visszaállításával kezdjük a frekiváltók beállítását.

TBS-TEAM

Elküldjem újra a magyarnyelvű kézikönyvét
a Delta VFD-M-nek?
József

svejk

Ha nem probláma én is szívesen venném.
Bár javarészt elboldogulok az angollal, de csak ami az évek alatt rám ragadt. :(

PSoft

Idéz...egy óra elteltével mikor visszatértem a kávé szünetből, oc túláram hibakóddal leállva várta hogy jöjjek...
Talán...megsokallta a kávészünetet! [#vigyor] [#vigyor]

TBS-TEAM

Elküldtem. [#integet2]
József

svejk