Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

noctiluxx

Sziasztok! Egy hy01d523b 1.5 kW frekiváltóm meghalt. Valszeg túlterheltem. Leoldotta a kismekszakítót, aztán motor nélkül kijött a füst... (a motor túlélte) Valaki szervizel ilyet, vagy beszámol működőbe, ill. ilyet, vagy mondjuk 2kW-osat keresek.
Bármi érdekel!

NagyZé

Sziasztok!
Van ez a frekvenciaváltóm. 3f-be 3f-ki. Sem irányváltó kapcsolóval se keyboard-ra átállítva  az Istennek se bírom rávenni, hogy visszafelé forogjon. Úgy gondolom mindent rendesen beállítottam. Lehet valami "titkos" beállítás vagy kezdjek gyanakodni, hogy megkotlott a RX bemenet. Ennek persze ellent mond, hogy keyboard-ról se megy. Már zúg a fejem...
Félreteszem pár napra :-)
Minden segítséget előre is köszönök!

NagyZé

Csuhás

Triviális, de ugye egyszerre csak egy irányba tud forogni, azaz a FX-et elengeded az RX aktiválásakor?

ANTAL GÁBOR

írtam pár sort magánban ...

NagyZé

Igen! Természetesen! Három állású a kapcsoló amit használok. Nem egyből ide-oda.
Annyi mindent próbáltam már, hogy azokat nem is igazán akarom ide írni és nem is biztos, hogy mindegyiket fel is tudnám idézni.
Nem ez az első frekiváltóm de az is igaz, hogy az ezredik után is tud elkövetni az ember triviális baromságokat.

simarex

proramozd át a vissza irányt egy másik bemenetre, lehet hogy amin most van hibás.

noctiluxx

Sziasztok! Használ valaki SKI780-at? Sehol nem tudom megadni, h. 400Hz, mindenhol csak 320-ig engedi.
(máshol már nyomozunk, de ide még nem írtam..)

bundyland

Szia !

Én használok, de csak 50Hz-en.

Bencze András

Bizonyára olyan fimrware került bele ami nem engedi. (Delta) klónoknál előfordulhat.

noctiluxx

Úgy érted lehet, nem erdeti?

Bencze András

Mi nem eredeti? Más van/lehet a leírásban mint amit a készüléked tud. Komolytalan kínai.

noctiluxx

Jaa, hogy Delta másolat. Előtte is kínait használtam, 7 évig semmi baj nem volt vele... Majd ha már nem hobbi megy, lesz rendes :)

PSoft

Aki tudja, mondhatná...
Mennyire "szentírás" ennél az Altivar 08-nál a ráírt/ajánlott 2.2KOhm-os poti érték?
Mit csinál, ha én 10KOhmot teszek rá?
(egy ilyen Schneiderem van épp kéznél, 10KOhm-al szerelve)

szf

PSoft