Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

designr

Mekkora teljesitményű váltó és mekkora motort hajt?

szabo janko

0.75 kW és a motor is ilyen. De mint írtam motor nélkül se jó.

villanyász

Az a frekiváltó rossz mert terhelés nélkül is leveri.
Most kötöttem be ekkorát és 4A-es kismegszakítóról üzemel.

dtb

szaladj át Csikarc-hoz, és kérj tőle egy lágyindítót...

fn47xk7ei

Pont most olvastam a problémát.[#taps]

ANTAL GÁBOR

Normál esetben  Dc busz egy előtöltő körön épül fel .  Egy ellenálláson keresztül töltik a Dc busz kondit ,  az ellenállást  aztán egy relével átsöntölik  . A relé kattanását kellene hallanod .  Szerintem összeégett a kontaktus és direktben töltődik a kondi. ( amíg tönkre nem megy a graetz )
  Vannak tirisztoros előtöltőkörök is de ennél a kis teljesítményű frekiváltónál nem hinném hogy azt használnák

szabo janko

Jó reggelt mindenkinek.
Köszönöm mindenkinek a segítséget . Nyomozok tovább, majd referálok az eredményről.

fn47xk7ei

Ma délelőtt majd telefonon megkereslek.

Nagy Csaba

Még mindig van egy problémám a lenze510i frekiváltómmal. Valamiért leszabályoz 210 hz körül a min max 80 -400 ig beállítva  8A 2.2 kw a max 24.000 fordulat is mégis visszavesz. Hol mit kell beállítsak hogy ki tudjam hasznàlni a 24.000 ea fordulalot . Köszönöm, megosztom videón is a jelenséget: https://youtu.be/a56m2PLqiE8

Révész Richárd

Mesélj még róla.
Mit állítottál eddig?
Csináltál gyári beállítás visszaállítást?
Olyankor szokott visszaszabályozni ha eléri a max áramot.

Nagy Csaba

Gyári beállítások vannak ezen kívül még a 16 khz es dolog lett álligatva 8 fixre de azt próbáltam nem befolyásolja, 220V.lett még beállitva. Lehet a 8 A korlát  miatt veszi vissza ?Hát nem tudom mitévő legyek.

Révész Richárd

Hány amper van a motorra írva?
Biztos, hogy valami nem jó a beállításokban.
Tudsz linkelni egy manualt?

TBS-TEAM

József

Nagy Csaba

2,2 Kw 8A 24.000 max ezek vannak ráírva.

TBS-TEAM

P103 paraméterrel látod az aktuális motoráramot menet közben.
József