Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

dgwxjcujp

Szia, vezerlokartyat tc-50m a váltó 23p7g5

k2rf792ud

üdv urak!
van egy ilyen kínai csoda hogy:
BEST FC300-4.0G-S2-B4C
0-220V 0-1000Hz
18A 4KW
aztán kb ennyiben ki is merült.
nem találtam semmilyen doksit hozzá.
a lényeg. volt a gépben egy RichAuto vezérlés.
a frekiváltó működött vele, szóval ahhoz szerintem nem kell nyúlni. az új vezérlés egy AXBB-E. ezzel szeretném összehozni az UCCNC alatt. viszont @dezsoe rengeteg segítsége ellenére dokumentumok hiányában nem tudta tovább vinni a projektet.
van valakinek tapasztalata ebben?? esetleg hogyan konfiguráljam az UCCNC-ben. sajnos nincs sok tapasztalatom ezen a téren... :(
1000 hála!
Balázs

Földi Péter

Szia Gábore és Ricsi,

Közben már működik szépen, csak nagyon sok a munka vele.
A 40002 -es cím volt a megoldás. AMint megkapta a második "word"-öt, ment mint a szél.

A 047E-t fixre címeztem, így a 047F indítójelet csak el kell venni és leáll kiprörgéssel az ABB.

Még egyszer köszönöm a tanácsokat.

ABB-ben most már elég sok tpasztalat összegyűlt. Ha valaki megakadna, ezt szívesen átadom.

Üdv,Peti

gaben

k2rf792ud

simarex

Hát igen" Kínai csoda" csoda ha találsz valamit.Gyártó oldala?

k2rf792ud

köszönöm!
ez nekem is megvan.
csak tudás hiányában fogalmam sincs melyik paramétert hogyan tudnám hasznosítani az uccnc konfigurálása közben... [#wilting][#conf]

iadbesaa

Üdvözlet Mindenkinek!
Szeretnék beüzemelni egy SIEMENS MICROMASTER 420 frekvenciaváltót 1.1kW 2800 fordulatú motorral. A bekötést megcsináltam. Mivel ehhez a típushoz még nem volt szerencsém,
szükségem lenne némi útbaigazításra, hogy a paraméterek közül mit kell beállítanom ahhoz, hogy a működés egyáltalán létrejöjjön. Köszönettel vennék minden információt : martoslaci1

Bencze András

Nem egy barátságos típus.

iadbesaa

Köszönöm! Ezt már észrevettem. Van egy hasonló teljesítményű Omron Sysdrive 3G3JV, arra rákötöm a motort, és megy. De hogy ezen a Micromaster 420-on tovább tudjak lépni a menüből, az nekem magas.

dtb

Ez nem segít:  

Vagy ez?

simarex

Először is kéne egy gyári alap
A P10-es paramétert állítsd 30-ra
majd a P970-est 1-re egy darabig gondolkodik és visszaállítja a paramétereket gyári alap értékre
Vissza lépsz az r000-ra és már villog a kívánt frekvencia ha jól be van kötve

000000000

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni javaslatotokat,véleményeteket!
Adott 2 db 1.5W os 400V motor. Szeretném freqiváltóval meghajtani mind a 2 őt egyszerre. Elegendő 1 db freqiváltó? Egyszerre kellene indulnia a 2 motornak.
Ha egy 4 Kw os frekiváltóra kötök 2 db motorvédőt, megosztva, akkor fog úgy menni rendesen üzembiztosan?
Köszönöm előre is a véleményeket tapasztalataitokat.