Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

Révész Richárd

Próbáld meg rs485-ön kiolvasni.
A szoftvert le tudod tölteni a Delta honlapjáról.

Itt nézz körül

svejk

Hááát.. a 115.-nek még látszani kellene mert azzal engedélyezed a további PID paramétereket.

Legalább is a doksiba pillantva nekem ez tűnt fel.

3ebj3bk8b

Letöltöttem felustallálltam. Communication setup menüben automatikusan megrslálja. Csatlakozik ha ok t nyomok akkor mdg communication time out hibával kiakad. Továbbà ndm mutatha a szoftver verziót csak s többi adatot innen számomra rejtély

Révész Richárd

Csinálj rajta egy factory resetet. ( gyári beállítás visszaállítás )

Révész Richárd

A Pr.76-ot állítsd 09-re ez visszaállít mindent gyári beállításra 50 Hz motorhoz.

3ebj3bk8b

Ha tudnám hogyan kell.

Révész Richárd

Egy sorral lejjebb.[#wave]

3ebj3bk8b

J a. Aut próbáltam. Nem segít. Amúgy csak a 10 es megy 60hz

Révész Richárd

Akkor sajnos passzolom.
Ha pest felé jársz szívesen megnézem.

svejk

Ezt nézted? [#t137p4341#]

Ha nincs 115. sem akkor lehet régi, butább firmware, erre utalhat az is, hogy csak Japán módba lehet visszaállítani a factory reset-tel.

3ebj3bk8b

szia!

Valószínű ez régi. 2.00 a Firmware. Ehhez azt gondolom, hogy a CVFD4200-as szoftver kell.Legalábbis a szoftver leírása alapján erre gondolok.

Azzal meg az a baj, hogy 32 bites vindózzal megy.Nekem itthon csak 64 bites van.
Holnapra kapok egy laptopot amin van rs232 port meg 32 bites op rendszer.
Remélem azzal tudok már rendesen csatlakozni.

s7manbs8

Virtual gépen nem megy, ha arra felteszel egy 32 bitest ?

dtb

Attól, hogy neked 64 bites Windows van, attól még a 32 bitesnek mennie kell. Fordítva már érdekesebb lenne, de jelen esetben ennek mennie kellene. Ha végképp nem akar menni, akkor 1, futtasd rendszergazdai jogokkal, hogy közvetlen hozzáférése legyen a porthoz,
2, Jobb egérgombbal a programra kattintva keresd meg a kompatibilitás módot, és azzal kisérletezz. (XP, ...Win7)

3ebj3bk8b

Az az igazság, hogy ezeket a dolgokat már egyszer eljátszottam egy másik frekiváltónál, és nem működik!
Vagy a szoftver nem indul, vagy a COM portot nem látja.

Egy dolog biztosan működik, egy régi laptop vagy PC 32 bites OP rendszerrel meg soros porttal.
Délután kiderül, az igazság.

3ebj3bk8b

Úgy néz ki sikerült!

Valóban régebbi verziójú, butább.

Elméletileg ez egy vektoros frekiváltó.
A paraméter listában a motorral kapcsolatban legtöbb beállítás a V/f görbe körül csoportosul. Van e valamilyen ökölszabály amit lehet alkalmazni ennek a görbének a beállítására.

Az van, hogy még vannak vibrációk alacsony fordulatoknál, amik a régivel nem voltak,ill. 2-2,5szer nagyobb áram kell neki most ugyanazon fordulatszám tartományokban. Mindezt terhelés nélkül.