Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

remrendes

Aztan "A1-03 Initialize Parameters".

svejk

A01-02-őt 2220-ra.

Ekkor beáll kétvezetékes alapra.

svejk

Hmm... tényleg a 03-ast... pedig megesüdtem volna. :(

ANTAL GÁBOR

Közben Pál ( paul) is felhívott és ő is ebben az irányban terelget .  MINDENKINEK KÖSZÖNÖM   Pár perc és próbálom ...

ANTAL GÁBOR

Kissé elhúzódott az a pár perc : az eddigi eredmény : egy nagy Nulla !   Most a konzolról nem tudok ref frekit beadni , a potinál pedig abs ökörségek jönnek ( Pl 6.6 V hoz beáll 4.75 Hz re  ( a max az 50 Hz ).Én biztos nem nyírtam el semmit de lehet hogy alapból rossz a készülék .
Holnap tartok még egy próbát ( leveszem a Dc buszt és ráteszem  rendes 3 f re )

remrendes

En a manualt ugy ertelmezem, hogy mindkettot resetelni kell.

svejk

Szinte kizárt, hogy hibás legyen.
A potit biztos jó helyre kötötted?

Van a manuáljában egy Quick menü tessék azt végigcsinálni.

80. oldaltól

Ez meg már csak haba tortán.

af0ji7fj

1,5 KW-os inverter, mely 1x220 Voltból 3x380-at csinál, és 1-200 Hz-ig állítható a frekvenciája. 40.000 Ft

000000000

Az 1x230V  bemenő fesz miatt 3x230V lehet maximum a kimeneten. Egyébként ez világosan olvasható az adattábláján is.

simarex

Szia!
Mivel lehet a paramétereket állítani?

z2a2u8wf

Segítségre lenne szükségem. Adott egy frekivalto (vza42p2baa) amit alapallapotba kellene tenni majd beállítani hogy mach3-bol tudjam kapcsolni és a fordulatot szabályozni. Sima 3fazisu 2.2jw-is motort hajtana aminek2880 a fordulata. Tudna valaki egy laikusnak is érthető leírást adni mit hogyan állítsák és kössek?
Köszönöm

simarex

A1-03   Paraméterek visszaállítása gyári értékekre   
2220: Paraméterek visszaállítása a gyári beállítás
szerinti értékekre.
3330: Paraméterek visszaállítása a gyári beállítás
szerinti értékekre, de háromvezetékes
muködésmód szerint.
5550: Vezérlőkártya csere esetén OPE04 hiba jelentkezik. Ezzel a beállítással a kártyában tárolt paraméterek bemásolása megtörténik az inverterbe, a hiba törlődik."

ANTAL GÁBOR

Bencze András tanácsát megfogadva sokat okosodtam ... de még nincs vége   ( a potit biztosan jó helyre kötöttem [#vigyor4])
A Yaskawa oldalról letöltöttem a drive wizard programot majd szintén a neten nyert infó alapján csináltam egy RJ 45 kontra Dsub9 es kábelt és a soros porton kikérdeztem a frekiváltót
 Általában OK de van néhány cím ami nincs jó helyen . Küzdök még egy megfejthetetlen OPE errorral ( a programozói konzol hibája )
 DE már tudom működtetni a " professzor órájának " szisztémájával

( Gyengébbek kedvéért : megkérdik a profot hogy mennyi a pontos idő ,  ránéz az órájára ami háromnegyed kettőt mutat , majd egy másodperc múlva közli hogy öt lesz két perc múlva )

z2a2u8wf

Hogy lehet egy frekivaltot learnyekolni hogy ne zavarja a vezérlőt es a leptetomocikát?

bundyland

Szerintem inkább a motorhoz menő kábelt kell árnyékolni, van is erre speckó kábel.