Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

4g68ngash

Köszönöm a válaszokat.

jani300

Nordac vector SK 11.000/ 3 CT
Magyar nyelvű leírást ehhez tud esetleg valaki ?
Angolt találtam ,eddig .

svejk

Bele mindjárt a sűrűjébe? [#vigyor2]

Ha szöveges a kijelzője akkor nem lesz ott gond, csak fogadd meg, hogy a gyári alapbeállítással kezdjed.
A vectoros részt egyelőre hanyagold, ha jól megy az U/f akkor fogj hozzá.

Magyar szerintem nem lesz hozzá, de keress elő valami régebbi magyar nyelvűt, nem baj ha más típus és az elmélettel légy tisztába.

szf

Írj simarex társunknak ő e típus nagy tudoja

jani300

Mit jelent a sűrűje ?
Jónak látom ezt a fajtát . Ehhez tudtam hozzájutni "jóárasítva" habár nem szeretem ezt a kifejezést .
Az jó ötlet hogy egy magyar és angol nyelvű pdf ezt összehasonlítva bogarásszak .
Nudli gyakorlatom ,tapasztalatom van .
Két fázis helyére mondjuk kötök 230 at abból lehet baj ,vagy csak hibát ír ki ? Kell e rá motort tenni ,vagy nyitott kimenettel megnézhetem csinál e egyáltalán valamit ? Egyenlőre ilyen tanácsokra lenne szükségem .
A potméter , betáp ,elmenő , fékellenállás kapcsait megtalálom . Faktori default vagy valami hasonló angol zagyvaságot keressek a leírásban ?

PSoft

No azért...a Svejk se kutya ám, ha Nordac-ról van szó.:)

szf

szf

Ebben biztos vagyok csak a Jani lehet telefonon lediktálja mit hova állítson.

szf

Nem alábecsülöm Svejket hisz felnézek rá főleg,ha gödörbe állok.[#wink]

szf

De mintha p944-re emlékeznék

simarex

dezso74

Sziasztok!

Az a kérdésem lenne, hogy egy frekiváltóról működtethető 3 különböző teljesítményű motor egyszerre Pl: marógép ( főmotor, asztalmozgató, hűtőfolyadék szívattyú?

designr

dezso74

Akkor ahhoz külön frekiváltókat tegyek be? Mert 220ra átkötni bonyolultabb lenne.

jani300

Köszönöm a hozzászólásokat !
gondolkodom ...