Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

adamant

Elnézést elírtam V7 ről lenne szó :)

svager

Néhány napja én is bekötöttem,beállitottam de,nekem is csak a potméter működik, biztos valamit nem állitottam be,de nem tudom mit.
Én is örűlnék ha valaki segítene.
[#wave]

szf

Cimr-v7?
n003-1   -re kell àllítani.

ANTAL GÁBOR

Elmennék ebédelni így csak fejből írom amire emlékszem . Keress egy olyan program pontot ahol a digitális bemenetek felhasználásával lehet indítani a frekiváltót   ( Run / stop ill forward / reverse   vagy lehet 3 vezetékes megoldás Start / stop ) Amit használni akarsz azt kell felprogramozni  és aztán lehuzalozni .  Most valószínűleg a keyboard működtetés van kiválasztva

adamant

Már nem az elő ilyen frekiváltom de ez nagyon kifogott rajtam :) n003-1 en van ezt tudom a kezelő panelt is át állítottam hogy külsőleg belehessen vezérelni de semmi csak a poti megy de külsőleg sehogy sem tudom kapcsolni  

n003-1
n004-2
n050-1
n051-2

asszem ez a helyes út de semmi.. :(

adamant

Na meg van a megoldás  

SW1 NPN
SW2 on és V van  
és a kulcs ami kellett az meg az n052-3

azért köszönöm a segítséget :)

Üdv Adamant

svager

Nekem is megvan, az NPN nem volt átkapcsolva [#wave]

000000000

Üdv mindenkinek!Egy kis segítség kellene!Van egy Fuji frekvenciaváltóm és szeretném rákötni egy 450w,380v-os motorra.Köszönöm! :-)

svager

Szia  
Amit belinkeltél az a frekiváltó csak 0.2 kw.
 Kicsi lesz a motorhoz!

000000000

simarex

Mibe kellene segíteni?

9hpa53xy

Sziasztok!

Van egy Mitsubishi Freqrol FR-E520-0.2K frekiváltóm. Szerintetek elmegy 1 fázis 220V ról? Doksit elolvastam, de nem derült ki egyértelműen...  

RJancsi

Én is csak a neten fellelhető manualra támaszkodom, de nekem úgy tűnik, hogy igen.
http://www.manualslib.com/manual/831772/Mitsubishi-Electric-Fr-E520.html?page=27#manual" TARGET=_fnew>27. oldal

9hpa53xy

Köszi, megnézem. Ha pukkan akkor pukkan :)

andrasbsl

Szerintem meg nem. A doksi szerint az egyfázisú az az E520S típusú...a tiéd meg sima E520 azt írtad.http://dl.mitsubishielectric.com/dl/fa/document/manual/inv/ib66813/ib66813h.pdf" TARGET=_fnew>doksi