Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

gaben

Sziasztok,

Lenze 8200 vector frekiváltóról illetve a Lenze E82ZBC programozóról magyar nyelvű leírás?
Ha esetleg volna valakinek ilyen Keypad-ja, arra vevő lennék.

köszi, Gábor

gaben

bocsi a kérdésrészben kimaradt, hogy van-e valakinek ezekhez a cuccokhoz leírás?

köszi

szf

ha a szomszédomban laknál adnák kölcsön op panelt......

gaben

szia,

köszi szépen, de van nálam kölcsönbe programozó. Viszont szeretnék egy sajátot. [#wave]

szf

emilkét is küldtem

gaben

Igen néztem és válaszoltam is. Köszi szépen [#wave]

KoLa

Lenze E82EV 752-K4b frekiváltóhoz nincs valakinek magyar nyelvű doksija!
Megköszönném! E84-el kezdődőt már találtam, de nempont ugyanolyan.

Csuhás

Megjavítottam egy 2..2kW-os http://www.automation-talk.info/2011/05/allen-bradley-power-flex4-vfd-user.html" TARGET=_fnew>Allen bradley 22a-d6p0n104 frekiváltót. Sajnos a burkolata hiányos. Nincs valakinek romos kidobásra váró darabja amiről elkérhetném a csatlakozókat és a ventilátort takaró mozgatható műanyag elemeket?

vjanos

Rajzold meg, vagy szerezz egyet kölcsönbe mintának, és kinyomtatom [#wink]

jani300

Üdv !
Tudnátok valami alap irodalmat linkelni a frekiváltó erősáramú kapcsolásáról legalább .
Elkezdtem komolyabban érdeklődni ...
,de nem találok most hirtelen rajzokat .
A blokvázlatot , működési elvet már kapisgálom .
Van egy roncs yaskava 85kva es , meg a semlegesben linkelt inverter . Tudom hogy nem fognak működni , de egy jó csomó időt el lehet vele cseszni ...

gaben

Csuhás

Manapság a félhidak, az egyenirányító, a fékchopper egy hibrid power modulba van integrálva. A modulok adatlapján találhatsz ajánlott kapcsolást. Viszont arra figyelj hogy ez erősáram, egy program kiakadás miatt összenyitott félhíd, vagy motoron hagyott Dc látványos fény, hang szag és füst jelenségeket tud produkálni. Ami esélyes lehet az kisebb és modulhibás frekiváltó vezérlésének ráépítése.

jani300

Köszi a hozzászólásokat .
Írtam egy csomót közben elment a net :(
De az adatlap jó ötlet köszi !

jani300

Azt akartam kérdezni az előbb miért van 3-3 különböző modul a hídban .
Az IGBT re rákeresve kiderült hogy a 3 "4 kislábas" a híd :)
Na majd még olvasgatok ...

Csuhás

Kezd a saját hozzászólásoddal :-) Nekem pl nem sikerült rájönnöm hogy igazából mit akartál közölni.