Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

f7pbhicb

Komárom Esztergom Megyében lakom Kisbéren de valoszinüleg mevan a megoldás de köszönöm szépen a segitséget

f7pbhicb

megvan a megoldás de köszönöm a segitséget sajnos manapság ez megy mindenhol kérdez az ember valamit és már egyböl lenézik és oltogatják

PSoft

Ha már ekkora port kevertél másfél nap alatt...  

Elárulhatnád a "megvan a megoldás"-t.

jani300

Én legalább a kétvezetékes motor típusára lennék kíváncsi .  
Abból már sejthető mi lett a megoldás .
És nem cikiből írom egyáltalán .

f7pbhicb

szerintem nem én kevertem a port csak egy olyan világot élünk ahol már szégyen segitséget kérni és ez elég szomorú dolog de mindeggy.. a megoldás az hogy 2 szálas motorral probáltam

PSoft

Milyen az a "kétszálas motor"?

A "szomorú dolog" az,hogy ebben a formában "szégyen segítséget kérni",mint ahogy Te próbáltad!:(

Aki még azt se tudja megmondani(többszörös visszakérdezésre se),hogy mit akar,annak nagyon nehéz ám kitalálni a gondolatait,és segíteni.
Azt írod a #2854-ben,hogy..."kérdez az ember valamit".
Kérdeztél valamit,de te magad se tudod,hogy mit.

No de mindegy is már...túl vagyunk rajta.:)

f7pbhicb

lehet neked szégyen segitséget kérni nekem nem az valahol elkell kezdeni mégis tudtak megoldást irni rá nem az oltást kértem hanem a segitséget ha meg nemtudsz segiteni lapozz tovább

PSoft

Úgy lesz,ahogy mondod!

Tovább lapozok,Tőled...mindenképp!

xg2w6ib9x

Ha az oltással van problémád keresd fel a háziorvosodat[#beka2]

jgg8y2a4g

Sz.József

Tényleg nem lehet elárulni a motor típusát? (és a megoldást...)
Ez részedről lenne segítség (okulás) más kezdő részére...
Ha már sikerült segítséget kapnod, akkor ennyit vissza adhatnál, hogy más kezdő is tanuljon belőle...
Vagy én is lapozzak...(?)

000000000

Üdvözlet!Keresek Procon frekiváltóhoz programozókábelt,vagy kezelő panelt.Vagy ha valaki tudja a villogó hibakódokat megköszönném a segítséget.

PSoft

4pmudt7rb

Valaki programozott már ilyent? Banner BMD-A

http://cnctar.hobbycnc.hu/Ardu/frekvenciavalto/Banner%20BMD-A.jpg" border=0>

USA forgamazótól is csak kínai manualt lehet letölteni. [#nemtudom][#conf][#csodalk]

Csak http://www.bannerengineering.com/en-US/search?k=bmd-a-022K43g&search_type=all&x=12&y=13" TARGET=_fnew>ezt nem tudom lefordítani.
Díjaznám a segítőkész fórumtársat.

dravecz

Üdv.
Egy kis segítség kéne nekem.
Van egy  HY02D223B típusú frekvenciaváltóm.  
azt produkálja, hogy felpörgeti a motort és mikor épp eléri a beállított értéket kiírja hogy "dL" és leállítja a marómotort.
Mitől van ez?
Ebben a beállításban használom már vagy fél éve, és ma kezdte ezt el.
Előre is köszi a segítséget.