Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

000000000

Én azt hittem, hogy a nyolcadikos fizika tantárgy elsajátítása alapvetés.

Csuhás

Alapvetően a "két szálas 220-as" motor nem fog működni frekiváltóval. Légyszi rakj fel egy fotót a motor adattáblájáról, mert az általad leírtak szerint ez lehet kefés motor, kondis aszinkron motor, vagy szerencsés esetben három fázisú motor egyfázisú betáplálással és kondival. Ha ilyen akkor a motort deltába kötve tudod frekiváltóról használni. ( Van egyfázisú aszinkron motorhoz is frekiváltó de az ritka és drága )

000000000

Ez a "2 szálas" motor nem kefés motor véletlenül?

jani300

Most ez megint mire volt jó !
Az általa adott infókhoz képest a maximális segítséget kapta szerintem .
Az egy fázisból 3ra pedig van a frekiváltónál egyszerűbb megoldás .Az más kérdés hogy már mérnök végzettségű egyének is lehülyéztek érte .
A frekiváltónak vannak plusz szolgáltatásai ami miatt jobban szeretik , akik értenek hozzá .

jgg8y2a4g

Elmondtam a véleményem.....

xg2w6ib9x

Aztán ha valaki más meg rólad mondja el a véleményét, akkor meg vérig vagy sértve, nem ?

etc77f5nr

Szerintem alapból azzal kellett volna kezdeni, hogy tegyen fel egy képet és akkor nem menne az "anyázás" minden irányba.. Szóval Krisztián fotózd le a frekiváltót és a motort és az alapján könyebben tudnak segíteni!  

Egyébként pont ezért utálom a fos HE fórumot. Szóval ne menjünk abba az irányba. Igaz nem rég regisztráltam, de akkor nem volt az a benyomásom erről a fórumról, hogy az embert leoltják, ezt annak idején le is írtam és nagyon örültem neki.

szf

Megint csak megkérdezem hol laksz?Közelemben vagy akkor hàzhoz megyek, baràtilag.

jgg8y2a4g

Nem hinném...... Volt erre példa? Ha ugy van én beleállok a vitába akár személyesen is. Persze ha nekem van igazam. Máskülönben minek vitázzak. Amugy a bejegyzés után kettő percel már Pál be is talált facebookon. Miért nem ide írt. Irtam egy pár igaz dolgot róla és egy kicsit oltogattam egyből meg is futamodott. Ismerem 15 éve személyesen, itt lakik a szomszédba. Ugylátszik magáravette, különben miért keresett privát. Ugyanez volt amikor nekem kellett segítség 3 perccel utánna írt mint ahogy megoldódott a gond. Így könnyű....

jgg8y2a4g

Várjatok már egy kicsit bazmeg nem ül mimdenki a gép előtt egész nap.... Nem mindenki olyan becsavarodott mint egyesek. Had válaszoljon az a szerencsétlen, lehet már közben az áram is agyonbaszta. Vagy feltekerze a motor amit bekötött.

szf

Nono.Én jó szàndékkal írok.És ezért segítek magànba,ha tudok.

jgg8y2a4g

Értemén, csak van aki már azon hőbörög ha esetleg nem ír vissza azonnal.  
Mondjuk elég gár hogy megint egy lyen szájtépésnek kell kerekednia abból ha valaki hülye és segítséget kér. Már régen meg lett volna oldva a probléma ennyi energiával....

szf

Én ugy gondolom,hogy senki sem hülye aki segítséget kér.Felismeri,hogy nem ért hozzà az nem lehet az.De az aki nekitàmad az egy" tökéletes" hülye.....
Mert lehet,hogy az emberke màs területen profi.
Ott meg lehet,hogy mi vagyunk a hülyék.
De szerintem segíteni kell egymàsnak és nem pofàzni.

jgg8y2a4g

Így van, ennyi.......

f7pbhicb

köszönöm szépen a segitséget valoszinüleg mevan a megoldás ezek alapján amit leirtál