Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

Bencze András

Fékchoppert lehet rákötni.  

svejk

No meg a plusz kondipakkot, ha esetleg 3 fázisú használsz egy fázisról, és már kezd lefulladni.

f7pbhicb

bekötöttem de nemcsinál semmit csak villog hiába nyomok egy startot vagy akármit mi a megoldás?

xg2w6ib9x

Ez a fékchopper egy ellenállás, amit esztergáknál szoktak használni ?

Bencze András

Biztos nem mondtad neki, hogy "múkodj!", félretéve a hülyeséget 1000+1 oka lehet, távolról nehéz. P1 P+ közötti átkötés bent van? Próbáld úgy ahogy előző életében (helyén) volt.

f7pbhicb

bentvan az átkötés de nemcsinál semmit motorra 2 szál megy vagy 3? mert 220v motorom van 2 szálas

jani300

Pancser vagyok a témában ! De !
Eőször is használt 3 fázisú motor mindig olcsóbb az egyfázisúnál , és ide az lenne a jobb mindenképpen . És ha lehet 1 fázisról , deltába átkötve .
Az a két szálas motor mit takar ? Erről írhatnál többet . Ha jönnek a szakik , ezt már nem kell kérdezniük :)

Bencze András

000000000

Megkérdezhetem, hogy mégis mire szeretnéd használni ezt a frekvenciaváltós megoldást?

TROMF22

Ne haragudj Krisztián, de itt olyan alapvető alulinformáltságot mutatsz, ami saját magadra is veszélyes!
Ez nem a te tereped! Hagyd inkább szakemberre, míg neked, vagy valakinek a közeledben baja nem történik!
Javaslat, egy nem szakembertől....

000000000

Nem akartam így mondani, de ez tényleg veszélyes tudatlanság.
Alap dolog ha valaki frekvenciaváltót vásárol tudja mit és miért szeretne vele.

f7pbhicb

igen lehet hogy nemértek a villamossághoz nemkell egyböl oltogatni énis tudnák feltenni olyan kérdést hogy csak pislogna egykét ember kérdeztem ami szerintem nem bün de ahogy elnézem vannak bunkók itt a csoportba

TROMF22

Nos Krisztián!
A fórum tagjainak többségében van annyi felelősségérzet, hogy jelezze, ha valaki a "vak ló bátorságával" és még ráadásul nagy egóval ingoványos területre lép.
Te egy ilyen szolid figyelmeztetést kaptál.
A reakciód téged minősít.
Nem várok választ...

jgg8y2a4g

Hagyd ezeket a fenébe nem fog senki segíteni, nekem sem tették. Ahoz mindenki gyáva, hogy ilyen témában megmondja neked a tutit, mert ha valamit elbasznak akkor rajtuk a felelősség. Ezért csak irogatnak, oltogatnak, segíteni senki nem segít, pedig ennyi energiával már rég megoldódott volna hiba nélkül a dolog. Miböl álna egy móricka bekötési rajz?..... Vagy egy 3 soros gyorstalpaló. SEMMIBŐL! A következtetés levonva részemről is felesleges itt bármit kérni, itt csak oltást kap az ember. egy besavanyodott befásult viszonylag szűk kör ahova bekerülni nagyon nehéz, ha hülye vagy azért, ha meg tudsz valamit akkor azért. Van egy barátom aki segített nekem, átküldtem neki, hogy mit akarsz bekötni, hátha segít ha tud. Énis ilyen cipőben jártam nem csak most, hanem régebben is. Valahogy nekem sem volt kedvem kárt tenni a gépeimben, és nem szerettem volna vadi új 100-200-e forintos frekiváltókat füstölgetni. Ígyis van már itt ami kitudjamilyen összevissza lopott forrásból való cucc egyszercsak bemondta az unalmast. Gondolom az adattáblájából visszakereshető hogy honnan való. Annó nem köttettem be az ipari áramot , mert meggyőztek hogy frekiváltóval milyen jó, de mostmár megbátam. Ma már minden gépem frekiváltós de most vásárolnék egy ipari berendezést ami meg nem megy még frekiváltóval sem 220-ról, és nem tudom használni ipari áram hiányában. Ha akkor cc.15 éve beköttetem akkor hozzá sem kell nyúlni a gépeimhez, és nem kell szopni frekiváltókkal, ja meg egy pár forint a zsebemben marad, de az a legkevesebb.

Csuhás

Magam csak azt tudom tanácsolni, hogy ha a belinkelt doksi alapján nem megy a bekötés akkor keress valakit aki beköti neked.