Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

Csuhás

Mindenképp válaszd le az elejét majd külső greatz kockával teljes értékű eszközt kapsz, érintésvédelmi szempontok szerint is.

iadbesaa

Csuhás, Bencze András, Köszönöm! Ezt tettem. Először a pufferre adtam DC-t előtéttel, és az inverter feléledt. Az integrált Graetz nem teljesen koki, jelenleg ideiglenesen a bemeneti kapocsra van kötve egy 6A-es Graetz kocka, így is él, de kimenet még nincs, valamilyen errort jelez. A manuál tüzetes áttanulmányozása van soron, gyári beállítások visszaállítása, hibatörlés, stb. Az IGBT modul cseréje volna a célravezető, de a Motorola 80 USD-ben számolja. Szerelhetőségét tekintve egészen megbarátkoztam vele.

svejk

40 dolcsi szállítással Kínából.
No persze 40 napos.

iadbesaa

Köszönöm! Jelenleg Err7-et ad, ezt próbálom törölni.

Bencze András

iadbesaa

A fordítás szerint : Err7
A paraméterek beállítása
hiba
1. Próbálja megváltoztatni Fn_00 vagy Fn_96
2. Az érték Fn_96 messze van a
értéke érzékelt feszültség
1. Lásd 2.3 "Változó szabályozás
táblák "
2. Ellenőrizze PN-áramkört
Jó lenne valami gyári default.

Bencze András

Küldj 1 gépkönyvet magánban.

Bencze András

iadbesaa

Megválaszoltam a jelenlegi helyzetet. Kimenet még nincs, a freki nem állítható

ht0cjk58i

Sziasztok.
Tudna valaki segíteni Lenze 8201 beállításban,nem akar 150Hz felé menni pedig már 300Hzra felvettem a max frekit.A többi beállítás elvileg jó.Illetve a motort nem lehet paraméterezni,vagy az autómata?

e83grvi22

Sziasztok

Nincs valakinek véletlenül
KEB 13 58 200-4009 frekiváltóhoz valami papírja vagy manualja??? Szép nagy és régi 5.5 kw-os cucc

df7vv4ry9

helló
egy yaskawa j1000-hez kérnék  segítséget,javítják ezt a tipust valahol vagy  esetleg tud valaki segíteni bármi  modon.
- valahogy nem akar rendesen müködni
elöre is köszönöm.

000000000

Mi a baja a Jaskawának?

df7vv4ry9

csak remeg  a motor tengelye  majd  3-4 masoperc után  zörögve elindul .  kb 3,2ampernál(400volt 750 wattos motor)a yaskawa  kb  3 éves olyan  1000 óra hassználattal

Révész Richárd

Eddíg ment rendesen?
Vagy most lett ujra beüzemelve egy másik motorral?