Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

s2k5ycubj

Biztos,hogy működnek a kezelőgombok? Nekem már csak ezt kéne legyűrnöm és tök jó lenne,de sokat szenvedek a gombokkal... Már néztem milyen kell bele,remélem kapok hozzá. Már készül a bemutató,kedvcsináló anyag,rengeteg fényképpel.

iadbesaa

A gombok, a kijelző, az inverter (IGBT modul) jó. Az Er2-t nem tudom törölni. Taszter gomb ügyben esetleg tudok segíteni, ha teszel fel fotót róla.

ht0cjk58i

Üdv!

Valakinek nincs meg véletlen Lenze E82EV freki váltóhoz a menü leirása, vagy tud valaki segíteni beállítani? Köszönöm

Révész Richárd

Este megnézem, valahol megvan.

ht0cjk58i

Kösz Ricsi!!! Örök hála :)

Révész Richárd

Sajnos nem találom sehol azt a retek manualt.
Lehet már töröltem.
Neten nincs fent?

ht0cjk58i

Köszönöm, de ez meg van nekem is.És nem is jó csak technikai adatok vannak benne.Nekem meg a paraméterezése kellene ( a Menü, mi mi csoda)
1 Perske 165V 300Hz motorhoz kellene paraméterezni.

szf

vjanos

http://download.lenze.com/TD/E82EV__8200%20vector%200.25-90kW__v3-0__EN.pdf" TARGET=_fnew>Talán ezt keresed - 222. oldal környékén nézelődj

iadbesaa

Valaki tudna tanácsot adni abban, hogy hogyan lehet a FUJI FVRO.75E9S-7EN inverter F29 menüpontjában reteszelt Er2 hibát törölni? A frekvencia 1.25 Hz-en leragadt, nem szabályozható. Jeleztem a hibát a Fuji Electric felé, de választ nem kaptam.

ht0cjk58i

Meg kaptam köszönöm szépen, ez lessz az,meg a nyomtatóra és konfigurálom is. Köszi még 1szer [#worship][#worship][#worship]

ht0cjk58i

No, sikerült beállítani a frekiváltót, de ha a potit letekerem akkor kb:180-190Hz megy a motorra.A beállításban 0Hz van megadva mint legkisebb freki maxnak + 300Hz.Ha feltekerem a potit akkor felmegy 300Hz-re.Mi lehet a gond?Lenze 82ev152 frekiváltóról van szó.

iadbesaa

Szervusztok!
A FUJI FVR 0,75E9S-7EN frekiváltóm letérdelt. Vezérlő panelt keresek, vagy azonos típusú hibás készüléket. A hibás vezérlő panel képe a mellékletben látható. Ha tud valaki, kérem, segítsen.  
http://kepfeltoltes.hu/141004/Fuji3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

iadbesaa

Szervusztok!
A FUJI FVR 0,75E9S-7EN frekiváltóm letérdelt. Vezérlő panelt keresek, vagy azonos típusú hibás készüléket. A hibás vezérlő panel képe a mellékletben látható. Ha tud valaki, kérem, segítsen.  
http://kepfeltoltes.hu/141004/Fuji3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" TARGET=_fnew>Fuji3