Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

4d52ifwte

Remélem nem sértődsz meg, de ha nem tudod megoldani a szétszedését,akkor ne is állj neki megjavítani.  
Vidd el egy szakihoz, majd ő megoldja és ismét jó lesz a cucc.

Csuhás

Egyetértek Sunny65 véleményével. Ha mégis nekivágsz, és sima tüskesor köti össze a két panelt akkor így okozhatsz legkevesebb kárt: Egy elektronikai csípőfogóval egyesével csípd el középen a tüskéket. Ha szétjött a két panel akkor húzd le a tüskéket egyben tartó műanyagot. A tüskéket egyesével forraszd ki. A lyukakat szippantsd tisztára, vagy ha nincs szippantód akkor melegen szúrd át megfelelően vastag injekciós tűvel. Azután javítsd meg, végül új tüskesorral szereld össze.

T.Laci

Sziasztok!

Tudna segíteni valaki Fuji FVR-C11 frekiváltó beüzemelésében? Konkrétan egy potit kéne bekötni rá meg engedélyezni azt!

Köszönöm előre is a  segítséget!

PDF-je:  

http://www.americas.fujielectric.com/sites/default/files/FVR_C11S%20Instruction%20Manual%20MGB-C11EN99.09.pdf

adamant

HellO!

ezekre a lábakra kösd be és mennie kell :)

http://www.imgserv.com/images/2014/08/13/cPLNfW4F.jpg" border=0>

T.Laci

Ezt én is így gondoltam, de aztán nem történik semmi, arra gondoltam valami le van tíltva valamelyik menüben, mert erre nem reagál, és a sajátjára sem!

T.Laci

Esetleg valami gyári beállításra visszaállítás segíthetne?

Bencze András

F01-t állítsd 3-ra. Az F02-t állítsd 1-re.

T.Laci

Szia! Köszönöm!

Közben megoldódott egy gyári visszaállítással! Hihetetlen!

ksjus5vax

Sziasztok.  
Van egy MX3660 vezérlőm minden renden van vele de ha elindítom a Huanyang VDF 2.2 frekit be kapcsol a maró majd e stopot ki dob a mach és le ál a maró is hol ott nincs összeköttetésben a vezérlővel.Ezt a fajta rs485 megoldásal és pluginal van megoldva :http://royaumedeole.fr/informatique/plugin-mach3-pour-vfdhuanyang/mach3-plugin-for-huanyang-vfd/" TARGET=_fnew>USB rs485  Minden le van földelvél árnyékolt kábelek.A ferki elé egy zajszűrőt is be lett téve így se akar jó lenni. Esetleg valaki találkozott már ilyen problémával ? Vagy van valami javaslat erre a gondra azt nagyon megköszönném.

r5565inr

Sziasztok !

Van egy samsung g5 frekvenciaváltóm aminek nincs meg a kijelzője. A yaskawa drivewizard felismeri  
de hibaüzenet ad és nem hajlandó elindulni.
( initialization mode not supported ...) .
A kérdésem a következő a samsung g5 -t ismeri a drivewizard ,( g5(u) -t kezeli a leírás szerint ),vagy a frekiváltó menüjében le van tiltva a software-s kapcsolat.

Kijelző és gombok nélkül , hogy lehet factory reset-et csinálni ?

Üdv.

Révész Richárd

Kéne egy kis segítség.
Van egy omron V7 frekiváltóm.Az előéletéről nem tudok semmit.
Ha tápot adok neki akkor bekapcsol rendben, csak nem tudok belépni a menüjébe.
Ha a digit bemenetre adok jelet elindul előre vagy hátra, attól függ melyik bemenetet választom és a beépített potival tudom szabályozni a fordulatot.
A stop/reset gombot ha futás közben megnyomom akkor leáll tehát az engedélyezve van.
Kérdésem az, hogyan lehet belépni a menübe.

adamant

Hello!

itt egy magyar manual de gondolom ezt te is megtaláltad http://www.mullerautomatika.hu/termekek/372.html" TARGET=_fnew>manual előszőr is kezd szerintem a paramérek nullázásával 25. oldalon van majd utána jöhet a többi :)  

adamant

Bocsi félre értettem a dolgot  

első körbe próbáld meg a CS és az S2 össze kötni egy dróttal úgy lehet hogy engedélyezni fogja

adamant

Az SW1 és a SW2 kapcsoló milyen állásba vannak?

Révész Richárd

Olyan, hogy CS kapocs nincs.
SC az van, de ha azt rövidre zárom az S2-vel akkor a másik irányba forog a motor.
Mást nem enged.