Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

ybm4ifb

Szevasztok

Már megmozdult a motor a frekiválto után..már csak  ki kell nyomtatnom a kezelési utmutatot..a lényeg hogy a freki válto müküdik..

Ha valakít érdekelne..van egy 4Kw-osom is eladó
TIP:STÖBER FDS 1040B

svejk

Olyanok vagyunk már mint a kereskedők javarésze..
Szégyeljük az árakat?
No, írd meg nekem mennyit kérsz érte?
Ha úgy jobb küldd magánban.

ybm4ifb

Szevasztok

Csak ugy adom el,ha a vevő kiprobálja elöttem,zsákba macskát nem árulok.

Ha kiprobáltuk,és aztmondja hogy jo,ugy 40-et kérek érte.

Proba nálkül nem eladó!

Kezelési utmutato sajnos Francia van csak hozzá.

ybm4ifb

Szevasz

4KW1,2,3  a File Tárban

000000000

Delta frekvenciaváltók akcióban.
0.2kW  VFD002L21A 17999
0.4kW  VFD004L21A 19999
0.75kW VFD007L21A 24999

Szerintem ez már egész baráti ár.

D.Laci

Elég baráti! Ezek "A" osztályú zavar szürösek. "E" osztályú van-e és menyiért?
Hol van? Nettó , bruttó?

000000000

Bocs lemaradt a cím: http://www.deltaww.hu/arlistak.html" TARGET=_fnew>http://www.deltaww.hu/arlistak.html
Egyébként semmi közöm hozzájuk, csak úgy találtam jártomban-keltemben.

D.Laci

Köszi szépen! Igy már kerek a történet!!![#circling][#worship]

000000000

Hogyan tudnám egy 3 fázisú 1,7Kw-os motoron szabályozni a fordulatot? Valahogy kevés a fordulat váltó a marógépen. Esetleg frekiváltó...?![#nemtudom][#help]

bmejdz9nu

000000000

...de milyen kell hozzá? Át kell tekercselni a motort? Nagyon buta vagyok hozzá. Az az igazság, hogy még nem is láttam ilyet éloben...[#wilting]

bmejdz9nu

30-100% -ig ... talán tudod... emelni a frekijét és ezéltal a fordulatát... áttekerés nélkül is....
A szabványos méretek: 1,5Kw és 2kw, 2,2 kw...
A motor csillag vagy deltában megy most?
Fényképezd le... esetleg mérd meg mennyi áramot vesz fel...
Most is van szabályozva a fordulat szám? mivel?

000000000

Most nincs szabályozva a fordulat szám. Nem tudom most hogy van bekotve, lefényképezem, de nincs itthon, csak vlmikor a hét vége felé.
Koszi!

Kristály Árpád

Hallihó Loránt!
Szed le légyszíves a motor bekötésésnek a fedelét...látsz hat darab csavart...ha a felső sor összevan kötve akkor csillagban, ha három kis csavar kettesével akkor deltában van kötve.
Persze ez csak akkor érvényes ha nem 220-Voltos a moci....
Üdv.: Árpi

sasi

Szia Lóránt!
Az esztergám (orosz, 1,5 kW) motorját Delta frekiváltóval hajtom egy fázisról, áttekercselés nélkül, 15-120 Hz között tökéletesen működik, természetesen deltába kötve. Gyakorlatilag a mechanikus sebességváltót nem is használom. Ilyen fordulatszám átfogás több mint elég, próbáld ki.