Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Én ajánlanám a PROSTAR INVERTERT!
http://www.chinainverter.com/" TARGET=_fnew>www.chinainverter.com
Ez már olcsó is ...[#gonosz1]

Persze a design nem olyan "nyugatias" ...

http://www.chinainverter.com/image/soft-starter.jpg" border=0>

D.Laci

Hol lehet megvásárolni, és mennyiért?

bmejdz9nu

D.Laci

Azt hittem hogy Sopronban van a magyar képviselet...[#crazya]

Kristály Árpád

Hallihó!
Szerintem Péternek kellene elvállalnia.....és akkor nem csak a Soproni  lenne a sztár!!!

Hallihó!

j3rx6bsjd

Nem kötözködésként kérdezem.
Miért vesztek kínait?Annyival olcsóbb a magyar cuccnál,hogy megéri?Vagy,mi az előnye?

000000000

Erre én is kíváncsi lennék.

000000000

Bár Magyarországon már nemigazán folyik fejlesztés, vagy gyártás, lassan temethetjük a gazdaságot..

D.Laci

Magyar freki váltót hol és milyen árban lehet venni?

j3rx6bsjd

Szerintem belinkeltem már egy párszor.
WWW.procon.hu
A 1.5 kW-os talán 60000-80000-ig terjed,tudástól függően,de ez közel sem biztos,őket kellene megkérdezni,mert én csak tippelem.Én ezeket használom és sajnos előfordult már,hogy berepült a forgács,vagy belefojt a hűtővíz,de pikk-pakk megjavítják és mehet a móka tovább,nem kell eldobni akkor sem ha nem voltál kellően elővigyázatos.
Egyébként a talin valaki árult egy 15kW-os Procon frekiváltót.Szóval mások is használják,nem egy rossz cucc,mégha valamivel drágább is a kínainál,de legalább nem eldobható, mint annyi minden más.

D.Laci

Holnap meg érdeklődöm.

e3h0cv4ph

És a Majki féle. Ahhoz mit szóltok? Az is olcsó igaz egy kicsit kell rajt dolgozni).

D.Laci

A maga nemében dicséretes. De egy picivel megtoldod és van egy zsír uj "Kinai" vagy "Thaiwani" freki váltód ami nagyság rendekel többet tud.

e3h0cv4ph

Egy ilyen "Kinai" vagy "Thaiwani" kb. mibe lenne? Mondjuk egy 1,5 KW -os?

Kristály Árpád

Hallihó!
A "Majkit" én is használom, ha mindent megveszel bene van 40.000-Ft-ban..........
És vannak korlátjai....
Egy biztos, a használata nagyon egyszerű!!!
Nagy nyomatékot produkál kis fordúlaton is!!!
Hallihó!