Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

pa0n9mw

Üdv

Vezetőképességben nem lehet egy szerű megkülömböztetni egy nedves farönköt az emberi kéztől.

végyé

3rymb5s35

Motoros

Segítsetek http://www.expressz.hu/gep-szerszam/femipari/hirdetes-19001906/" TARGET=_fnew>NEKIha tudtok.Nem tudja milyen gép és hol kapható hozzá alkatrész, gondolom azt sem tudja milyen alkatrész kell hozzá. Nehéz az élet :(((

sanka74

9pk59nuy

Dehogynem! A véres kéz szerintem jobban vezeti (hahaha)

KoLa

Nem merem már a flexet említeni sem!!![#wave]

4um5b65d

Hát még ezt is nekem kell megoldani ???  

Nem a vizes fát és a kezet kell elektromosan megkülönböztetni egymástól hasogatásnál , hanem a
"zzzzzzzz"-t az "ááááááá"-tól.
Amikor megy a gép akkor csak ez a hang hallatszik: zzzzzzzzzzzzzz
Amikor meg becsípi a kezedet akkor meg az ááááááááá hallatszik.
Na ezt kell egy mikrofonnal és egy processzoros hangfeldolgozóval érzékelni...
[#eplus2][#eplus2]

000000000

Ma próbáltam fekete vasoxidos olajfestéket tusírlakk hiányában. Sajnos nem vált be, amíg nedves, addig elkenődik, kiterül, még ha vékonyan is van felhordva, ha meg már megszáradt, akkor nem hagy nyomot. Tudtok akár Pesten egy konkrét helyet, ahol lehet venni tusírfestéket, -lakkot?

Rabb Ferenc

Elektronikusan nehéz lenne érzékelni egy felcsavart kabátujjat. Csak akkor jelezne, ha már átvérzett... Pfuj!

MoparMan

Te garantáltan nem vagy százas, de mindig jókat derülök az írásaidon [#vigyor3]
biztos azért mert én sem vagyok százas [#nevetes1]

laca

deguss kollégának : Ha jól csalnak az emlékeim, annak idején olajban oldott tempera festékkel rusíroztunk, leginkább sötétkékkel!

000000000

Hát amit ma próbáltam, arra mondták, hogy jobb mint a tempera, mert hamarabb szárad, (így is 1 óra után is még kenődött) de akkor teszek egy próbát a temperával is.  köszönöm!

4um5b65d

Hát erre szoktam mondani, hogy annak idején mikor az orvos megállapította, hogy elmebeteg, és hülye úgy értettem, hogy elmehetek, aztán meg így maradtam.... :)))

laca

Sok tempera, kevés olaj, ebből lesz egy olajtól valamivel sűrübb anyag. Ezt rongyból készült labdaccsal vittük fel, rányomogatva, mint a hölgyek a púdert. Nagyon véknyan kell "púderezni", nem is szabad  összefüggő festéknek lenni a tusírlapon.

000000000

Rendben, meg fogom próbálni így is.