Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

KoLa

És ha már van festéknyomod a főorsó etalon alatt, már hamarabb is megtudod nézni hogy mi az ábra!

8uup9xs82

Amikor a kupos hasito mashol is terjed:) Erdekes az egybeeses. Tavalyelott nem voltunk meg ilyen talalekonyak:) Gazdasagi valsag, csokolom!

http://forum.rcmodell.hu/index.php/topic,65950.msg781678.html#new" TARGET=_fnew>Ehun

D

KoLa

Az egy kísérleti példány de mivel van érdeklődés valószínű készítek még egy párat ha a Mach is úgy akarja!

000000000

Engem is érdekelne 1 db!

f35ezvjs

Szia!
Akkor mint ötletküldő első igényt tarthatok e aarra a próbadarabra.

000000000

Természetesen vízszintbe állítottam mindkét irányban. Nem 20mikron/méteres gépészeti vízmértékkel, de az általam elérhető legpontosabbal, többször is ellenőrizve.
Amit mértem, az egyértelműen kopás, látszik a "lépcső" is.

4um5b65d

És hová tetted a vízmértéket ?
Csak nem a keresztszánra ?

KoLa

Vártam már hogy mikor érdeklődsz?! természetesen igen, szombat este szóltál hogy kéne ilyen, vasárnap kész vót"[#wave]

zczzn9622

Ha belevágsz a gép megkapirgálásába nézd meg a 8572 üzenetben lévő videó feltöltőjének többi kisfilmjét.Hántolás témában elég jól leír pár dolgot.

f35ezvjs

csak csendesen figyeltem a fejleményeket. De szuper lett ez a darab ebből meglátod jó üzlet lesz neked. Ezt szerintem sorozatban fogod gyártani és visszajön az esztergád cnc-sítése

000000000

Üdv mindenkinek!
Főként neked Laslie!!!

Köszönöm, hogy hirdeted a termékünket!!!

000000000

Mindent értek, köszönöm a tanácsokat. Megfogadom, nem kezdek neki köszörülni, amíg nem szerzek valahonnan egy tusírlécet, és nem teszem egyenesség a szegnyereg vezetékét.  

Ma próbáltam a gránitcsíkkal, de ez minden, csak nem egyenes, és a festék sem tapad rá. Én tinta és olaj, másodszorra pedig tinta és alkohol, harmadszorra pedig indigó és vízzel próbáltam, de egyedül az olajos színezi meg a vezetékeket, de olyan vastagon, hogy nem használható.

Ti mit használtok? Az a kékes erősen aceton illatú lakk az lenne jó?

000000000

Köszi Janó, néztem!

Laslie: Igen, a prizmavezeték alján, mivel azt tudtam kitekerni az ágy végébe. De a A főorsóház tövőben lévő lemarásnál is, illetve szintén a főorsóház fedelének eltávolítása után a felső peremen is néztem a keresztirányú vízszintességet, átfordított vízmértékkel.

4um5b65d

Részesedést kérek !
[#nyes]

3rymb5s35