Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

D.Laci

D.Laci

Milyen osztással van?
Véletlenűl nem úgy van hogy 0-1-2? 120° -onként?

hostya

"ráadásul fordítva működve?"
???
Hogy működhet fordítva egy nóniusz...??
Az elején még azt írtad hogy jobbmenetes a keresztszán orsód, akkor meg pont jóó. :))
Vagy ahhoz képest fordítva, vagy egyáltalán mi van fordítva mihez képest...??

ukcge40u

Én ebbe ma már nem merek belefolyni a mai nap...
Nem látom át az üvegen keresztül... [#wilting][#pias][#buck]

ukcge40u

Annyira azért nem drága, 20 körül már jóval erősebbet tudsz venni, mint amire szükséged van.
Kitartás, ne add fel. [#eljen]

000000000

Na jó, de ha nem tudod, észre sem veszed.

ukcge40u

000000000

Köszönöm a linket. Ez is jó, de én az egyetemes változatra gondoltam, illetve arról írtam, hogy 100 körül jó lenne.  
Ez az http://www.vatera.huesztergagep_eredeti_gepkonyvvel_157661388.html

000000000

Most nézem, hogy ennek az ürgének nincs motortartóbakja eladó, viszont női cipót már ezerért lehetne venni tőle kapcsolatfelvétel céljából. Kínál még máv feliratú hamuzót (vasuti kocsiból). Mondjuk nehéz elképzelni, hogy lehet ehhez legálisan hozzájutni, de őt ez nem zavarja úgy látszik.

j99i206if

Loptak már el ettől nagyobb dolgokat is ebben az országban...Az ipari méretű lopásokat megunva a mostani hamutartók már egyszerű lemezből készülnek.

zczzn9622

Például 2000 vasuti tehervagont is loptak el....

zczzn9622

Én meg egy másik emusra gondoltam az az expresszen is fentvan csak sajnos az a revolveres változat.Próbáld meg a női cipőt vagy a hamutartót legfeljebb rásózod valakire karácsonyi ajándék gyanánt.

Evodiron

Sziasztok!

Na, a nóniuszon az osztás 0-05-1-15-0 szóval 1 körülfordulás 2mm-t jelentene. De az orsóm menetemelkedése 3mm. Valamint balra növekednek a számok. Tehát csavarom jobbra ezt a jobbmenetes orsót, jönnek a számok, hogy 05... és a szán jön felém, kifele az anyagból. [#vigyor]
Amikor valaki összerakta azt az esztergát nem tudom mit gondolhatott. :D

D.Laci

Ha kifelétekered ez asorrend? 0-0.5-1-1.5-0