Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Ezekhez késszárat is vettél ? Az áruk nagyon kedvező...

4um5b65d

Igen, most nemrég néztem meg, jó minden, köszönöm. Utánanézek a gép típusoknak, hogy mi mit tud.

KoLa

Sziasztok cak most érkeztem nem olvastam végig még!
Svejk kérdésére a válasszom - több féle variációm van -  
első - van egy gyorsváltó késtartóm néhány betéttel
Második - hátsó késtartó egy késsel  
Harmadik - középső késtartó 3-4 szerszámhellyel (furatokhoz, menetekhez, stb. egyebekhez)kisebb átmérőjű alkatrészekhez 5-6 patronos szerszámbefogó
Negyedik(távoli)hátsó revolverfej

4um5b65d

Mááá megint nem figyeeeesz ? Ne igyá többet...
[#nyes]

KoLa

Plusz C tengelyes megmunkálás egy Teknomotorral

KoLa

Nem sok időm volt ma figyelni most jöttem haza

000000000

Szép estét kívánok mindenkinek!
Segitséget szeretnék kérni! Én egy nagyon kezdő vagyok ezen a téren, (mármint az esztergálás terén)és most teljesen kétségbe vagyok esve, mivel a tegnepi nap folyamán a hobbi célokra használt kis esztergám elromlott. A gépecske egy ERBA 300- as lenne. A hiba úgy állt elő, hogy az éppen befogott munkadarab, valószínű, hogy a nem tökéletes befogás következtében kilazult és egy pillanatra ,,megfogta" a gépet. Ennek a pillanatnyi megszorulásnak az lett az eredménye, hogy a kis üvegbiztosíték kiolvadt. Sajnos ennek a biztinek a pótlása után már nem indult az eszterga.
Szétbontottam az elektromos fedelet, de nem láttam semmi különöset.  
Abban kérném a segitséget, hogy tud-e nekem valaki segíteni abban, hogy kihez lehetne fordulni segitségért. Sikerült felvennem a kapcsolatot a gépet forgalmazó céggel: Bodnár Krisztina, de Ő nagyon elkeserített, mivel azt mondta, hogyvalószínű, hogy ki kell vinni a gépet Ausztriába, mivel csak ott van olyan ember aki ezt a gépet elektromos hibával javítani tudja.(az órabérűket is közölte ami megitélésem szerint nem kevés, elmondása szerint 15 Euró-óra)
Kérem, hogy ha Önök közül valamki tud segíteni azt nagyon megköszönöm.  
Maradok tisztelettel: egy kezdő...

ukcge40u

Nem ittam.
Miért ne figyelnék?
Tán nem simítólapka?

KoLa

"Mosmá" kibontok egy sört!!!

279nwbpsa

KoLa

Hogy - hogy Kiss betti?
egy női vezető tévedt ide [#nevetes1][#nevetes2][#csodalk]

4um5b65d

Kopirnyák kérdése:
Alul,bal oldalról a harmadik,"három ágú",az valamilyen beszúró lapka?  

A HÁROMÁGÚ !!!!

Egyébként ez még akár laposmenetvágó is lehet...
A 30 fokos lapka is 55 fokos....
Kirúgatlak a cégtőőőőőő

[#nyes][#nyes]

4um5b65d

Az Sanzinak szólt, nem neked !!![#falbav]
Hát nem figyelsz ?[#vigyor3]

4um5b65d

Nem olvadt ki újra a biztosíték ?

000000000

Nem nem vagyok nő, csak az előző regisztrálásnál is amatőr voltam...,vagyis elszúrtam...
Amikor, viszont rájöttem a regisztrálás pontos menetére, már a saját nevemmel nem engedett regisztrálni, ezért a lányom nevét adtam meg.
Ezúton kérek elnézést, mivel nem mutatkoztam be a nevem: Kiss Zsolt (egy kezdő...)