Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

svejk

Nézegetem a képeket, mondom hogy szaki vagy..
Közben nehezen, de rá is jöttem a nagy ötletre, ugye jól látom hogy a hosszánon  elöl-hátul van orsó? Így azért bizonyára sokkal jobban fog viselkedni..

4um5b65d

Természetesen a "nincs kén" annyit jelent, hogy nincs benne akkora mennyiség, hogy a forgácsolási tulajdonságait alapjaiban megváltoztassa...

KoLa

Rengeteg automata acélt használtunk régebben és a végük sárga volt és a Ferroglóbusz katalógusában ez stimmelt

KoLa

Igen mivel gyanús volt hogy szélről mozgatva hogan is alakulnak a hátsó késtartó dolgai - ez kézenfekvő megoldás volt + felező áttétel

svejk

Valószínű rosszul fogalmaztam..
Tehát hozzá jutok maradék anyaghoz, hol sárgára van festvea vége, hol kékre. (már ha épp a vége jut hozzám.
De a raktárba bekukkantva is ott vírítanak a polcon a sárga , a másikon a kék kötegek.
Na, majd kiderítem milyen anyag is ez pontosan..

KoLa

Több országból való automata acélok[#wave]

svejk

Na ezért kérdeztem a a szán alsó megvezetését is az előbb, mert ugye csak emelgetni akarja a szánt. Cnc-nél pedig többször előfordulhat a hátsó kés, fordított forgásirány, mint hagyományos esetben.

svejk

Vagyis inkább billenteni mint emelni.

KoLa

4um5b65d

Egy helyről származott, csak ezért. Én is a Ferrotól vásárolok és egyetértek. Sárga színjellel árulták. Nézd meg a te színtáblázatodban mivel jelöli az A70-et...

KoLa

Egyelőre küzdök egy Dvd-vel amire az utóbbi 2 év fotói vannak lementve azon vannak képek ezekről a részekről készítés közben.
A hosszán tűgörgős csapágyakon fut elöl hátul, alulról golyós csapágyakkal van megfeszítve elöl,(excenteres)hátul nem fért csak tűgörgős

svejk

Ja, kérem az ilyen furmányokra gondoltam :)

4um5b65d

Azt is kérdezd meg, hogy mi a származási ország...

4um5b65d

Ezekkel a tűgörgős csapágyakkal még meggyűlik a bajod.... Nem fogja tudni átvinni a rezonanciát a géptestre.... ezzel mindenképp számolnod kell.

4um5b65d

Gondolod, hogy a hátsó késnél megfordítják a forgásirányt.... hát csak nem tesznek ilyet...