Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

KoLa

Ha legugolsz leér a csempére!!!!![#nevetes1][#nevetes2]

ukcge40u

A fő poén az, hogy az öreg nem is esztergályos, csak elleste a szakmát a TMK-ban, elég jól.
Neki is fáj a dereka, de nem dobaj ki onnan azt a rosszos raklapot, mert azt hiszi, ha magasabbról lát rá a késre, akkor jobban lát.
Nem tanulta meg a helyes tartást, rálátásilag.

Én oda kapásból nyomnék egy 3 fénycsöves armatúrát (csövenként másik fázison), meg egy 100W-os izzólámpát, és utána már látna.

Azon a helyen elég sovány az 1db 60W-os izzó a géplámpában.

ukcge40u

Simán.
Ez van... [#smile][#hehe]

4um5b65d

Átmentetek nemi szervbe ? [#vigyor3]
Adok egy tippet ! Nálam bevált...
Már rég szerettem volna 30 centis farkat.....
Mit csináltam ? Hát félbehajtottam a meglevőt....[#nyes][#nyes][#nyes]

ukcge40u

A faszt, dehogyis... [#vigyor1][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#banplz]

KoLa

Hát ezek a régi öregek!!!  
Mi is ilyenek leszünk hamarosan!!!

KoLa

Nem most vót az a felvunúlás?

KoLa

Na erről ennyit-
Stíroltátok a képeket amit felraktam ?
A betétekre még jön egy filc csík nemtom ló lesz-e a rugók meg szorítják az egészet a prizmákra

KoLa

Ló lesz helyett jó lesz
Na nem iszom már többet ! - de kevesebbet se [#nevetes1]

4um5b65d

Én nagyokat bólintottam, hogy ez így pont jó lesz. És egy online vállveregetésben részesítelek. :)

KoLa

[#email]online éreztem hogy van valami a válammal-
lehet sokat vállaltam ? nem! a Laslie ütögeti[#bohoc]

000000000

Ilyen véletlenek nincsenek, az is én vagyok. Ezekre a masinákra nem hiszem hogy óriási tolongás lesz, mert nem úgy vannak felkínálva, hogy aki használta attól lehet megvenni. Gyakorlatilag nem tudnak a gépekről semmit az "illetékesek" pl még a gép típusát sem, fényképről kellett beazonosítani, az E400 meg 400 tip.eszterga néven fut. Ez utóbbi pályázat útján kerül eladásra, itt előre le kell tenni a becsérték 10%-át, és a gépet szerintem csak nézegetni lehet se szétszedni se kipróbálni nem lehet. Ehhez mérten elég alacsony áron meg lehet szerezni őket (valamelyiket) remélem.

000000000

Fűrészről jut eszembe, hogy lenne egy keretes fűrészgép az tálán valami Kfxxx típus. Ez E400-as eladónál kb. 5-10-e Ft-ot megér ha működőképes? Ez is jól jönne az eszterga mellé darabolni, csak sajnos a hely már el van fogyva a garázsban.

8uup9xs82

Ha nem valami oriasi joszag, megadom erte a 15ot is:)) Amugy persze, foleg ha van automatikus elotolasa is.

D

D.Laci

"Amugy persze, foleg ha van automatikus elotolasa is. "
Má mé ne vóna ?