Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

PSoft

A legutolsó hatvani talin biztos hogy ott volt Tibor és a "demo" kis esztergája.
Különböző "alakzatokat" esztergált vele, többek között -ha jól emlékszem- ezt az excentercsap menetet is.
Egész nap tumultus volt az asztala körül...

svejk

Hagyd már békén![#ejnye1]
Értjük mi viccet a de a főszereplők nem nagyon szokták szeretni.

svejk

"A legutolsó hatvani talin..."
De hiszen már az is történelem! :)

PSoft

IdézKövetelem, hogy mindenkinek járjon alanyi jogon egy példány!

Annyira "ráizgultam" hogy már...elő is kotortam egy "erőgépet" hozzá. [#vigyor2]

PSoft

IdézDe hiszen már az is történelem!

Ezzel...mit is akarsz mondani??? :)

KoLa

Ez Székesfehérváron vót 68'-ba![#nyes]

svejk

A tényt, hogy több mint 10 év sok idő...az már szinte történelem.

KoLa

Ezt a hozzászólást kérném törölni, mert nem teccik, nagyon beteg, is-iző hatásvadász és buta.[#levele]

MoparMan

Pedig van olyan.
Pl a bohócok a cirkuszban kimennek a porondra, bohóckodnak. a nézők meg nevetnek rajta.
Ha nem szeretnék hogy nevetnek rajtuk akkor szerinted csinálnák? [#vigyor] Kínkeserves meló lenne [#vigyor]

sarktibsi

Személyesen voltam nála , ott is teszteltük igaz csak léptető hajtásokkal , egy másik helyszínen már yaskawa szervókkal is folytak tesztek. Javaslatomra Robsy rakott bele új funkciókat is , sajnos idő hiánya miatt félbemaradtak a tesztek. De amint időt tudok rá szakítani folytatni fogom a gyakorlatban is. Egy tesztgép segítségével. (ez egy C-tengelyes eszterga váz)

sarktibsi

A bohócok a színpadon teszik a dolgukat (szerintem ők is művészek) én biztos nem tudnám utánuk csinálni.

KoLa

A bohócok nem az esztergálás topic-ba valók!
Régebben mintha lett volna moderálás is!
Én pl most is büntibe vagyok az adok-veszekbe mert nem odavalót szóltam valamikor valakinek[#mf3]

svejk

No akkor "ugorgyunk" fiúk, ugorjunk! [#ejnye1]

ywathzay

[#nyes][#nyes][#nyes]

MoparMan

na, végre valami amiben egyetértünk [#rolleyes]
sajnálom az esetedet. abcúg admin, le vele [#vigyor]