Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

fisrcxuk3

[#falbav]
Azt gondoltam csak; az 5,5 kw- hoz épp ilyen röpsúlyt leltek akkoriban. Még bontva nem láttam .

svejk

Gyula65

Kis türelmetlen!
Várd ki megoldást!
Üdv!

4ud9rtjz

Na Úrak siker!Elsőnek nagy köszönetet szeretnék mondani Tóth Józsefnek(TBS-TEAM)!!!!!Az ő megoldásba 100%-an müködött!
Úgyhogy kedves Svejk a következö csapágy cseréne várlak a gumis pajszerrel!!!

4ud9rtjz

Gyula65

Gratulálok![#taps]
Üdv!

7cim5mm0

A kételkedők kedvéért:
Két szirsz@r M6 5.6-os csavarral olajos felületen is létre lehet hozni ~1kN tengelyirányú erőt.
Annyira azért nem szoros illesztés ez, és elegánsabb így mint a pajszer...

Gyula65

Csak az érdekelne, hogy szoros illesztés volt, vagy össze volt nőve?
Üdv!

4ud9rtjz

Nagyon szoros volt az illesztés!Össze rágodás nem volt!!!

Gyula65

Köszönöm a választ!
Összerakásnál kell nagyon odafigyelni a pozíciókra!
Üdv!

4ud9rtjz

Ezt légyszives fejsd ki!Mire gondoltál!

svejk

jani300

Gratulálok a sikerhez !
A fazék motor felőli oldaláról is jó lett volna egy kép .
Most már kíváncsi vagyok a szétszedett állapotra is .
Egyáltalán mindenképpen muszáj volt e lehúzni azt a tengelytoldatot ?

svejk

Vagyis nem volt nagyon szoros, ha ilyen könnyen lejött. [#crazya]

Jól van na, ügyesek vagytok [#worship]...  csak már aggódtam, hogy az okoskodás a tett halála lesz, mint ahogy talán Vbodi(?) mondogatta.

TROMF22

A kezdet a feledés homályába merül:
IdézE400 SZERETNÉK A MOTORBA CSAPÁGYAT CSERÉLNI CSAK MEGAKADTAM AZ ÉKSZÍJTÁRCSA LESZEDÉSÉVEL!!!